Nytt och fräscht

Hey<3
Har skapat en ny blogg. Det är först och främst en fotoblogg men kommer också handla om min vardag ;) Besök den gärna:http://photographerlinnea.blogg.se/

FörlåtFörlåtFörlåtFörlåt

Hey<3
Förlåt för att jag inte har bloggat på ganska länge nu. Det har väl mest varit för att jag inte orkat eller haft lust eller så. Samma sak när det gäller att göra videos. Ska väl försöka komma tillbaka till det sen men jaja. Ni har inte missat så jättemycket av mitt liv. Skolan har börjat och så typ. Funderar på att lägga ner bloggen och starta ny kanal på youtube och där börja göra typ 1 video i veckan eller så typ. Vad tycker ni om det? En blogg tar nämligen så mycket tid och energi medan en kanal kanske kräver en grej, eller två, i veckan. Ska fundera på det ett litet tag till. Nu i helgen ska jag träna och ta det lugnt. 
Ses<3

Är hemma nu :)

Hey<3
Som ni märkt så har jag inte bloggat på hela helgen för att jag har ju varit med mina kusiner hos mormor. Det har varit jättekul! :) I lördags när dom kom åkte vi till universeum, igår var vi ute och gick i 3 timmar och på kvällen åkte den ena av mina kusiner hem och idag packade vi och var och fikade<3 Så det var nice :) Sen när jag kom hem var jag med Rebecca ^^ Ikväll ska jag träna fotboll och bara mysa<3 Imorgon ska jag packa skolväskan och ta det lugnt. Börjar ju skolan på onsdag. Har tagit ganska mycket bilder nu i helgen och alla dom ligger på mobilen men orkar inte föra över till datorn så om jag bloggar från mobilen någon gång kanske jag lägger upp någon ;) Ska snart göra en video på hur det blev med grejerna från IKEA och hur jag förvarar mitt smink nu när vi har fixat. Gör kanske den imorgon när jag ändå är ensam hemma ;)
Aja, ses<3
En härlig bild från i höstas :)

Den är klar!

Hey<3
Nu är det vi köpte från IKEA klart :) Ska göra en video sen där jag visar och även visar mitt smink lite snabbt ;) Sen nyss kom även ett paket<3 En grej i det var till mig :D Det var grejen jag beställt från Ginza, första säsongen av Glee!<3
Ska börja kolla på den sen :)
Sen idag ska jag spela tennis och lite så ^^
Ses<3
Smygtitt på det från IKEA :P 

Ska till IKEA snart! :D

Hey<3
Ska snart till IKEA och köpa lite grejer till mitt rum :D Har velat det ganska länge nu så det ska bli nice ^^ Kommer spela in en video sen hur det blev och lite så ;)
Och förlåt för att jag inte bloggat så mycket nu det senaste men ska försöka bättra mig :)
Idag har jag iallafall åkt skridskor med min kompis Karin. Jag la sådär. Hade inte åkt på typ 2 år så... xD Men det gick bättre på slutet.
Aja, imorgon ska jag inte göra så mycket. Vi ska montera det vi köper ikväll och spela tennis. Vi har bokat en dubbeltimme :)
Ses<3

Så sjukt trött

Hey<3
Är supertrött nu. Sov typ till halv tolv så fick väl 9 timmars sömn typ.
Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt så att jag orkar träna imorrn :)
Så ha en god fortsättning på 2013 så hörs vi<3