Catches bad dreams



Min är den till vänster och den till höger är Linneas ;)

Tack mami<3




Spelat cup

Som rubriken lyder så har jag spelat cup nu under förmiddagen. Vi gick till slutspel men åkte ut i kvartsfinalen så det var ju synd :/
Förlåt för dålig uppdatering nu det senaste men var ju hos Karin i början av veckan och igår var jag ju med Linnea och då kände jag inte riktigt för att blogga och jag kom ändå hem ganska sent och då var det direkt i säng eftersom jag gick upp tidigt imorse. Jag och Linnea hade iallafall jättekul igår. Vi hade planerat att pyssla så det första vi gjorde var att handla grejer till det. Har bilder på mobilen så lägger ut dom senare för nu måste jag åka iväg och göra ärenden.
Puss<3
 

Bussresa



Halvvägs nu, hoppar på nästa buss nu puss<3

Tidig Halloween

Hej :)
Kom hem från träningen för ett tag sen nu och har duscaht och ätit. Ni vet ju redan vad jag ska göra imorgon, vara med Linnea men tänkte berätta lite om sleepovern.
Det var sjukt kul även om vi blev lite irriterade på varandra emellan åt. Igår spökade vi ut oss lite. Tidigt halloween firande eftersom vi antagligen inte kommer kunna ses på halloween. Vet inte riktigt vad jag blev för något. Min idé var att vara en bad girl men jag såg ut som en evil doll eller en fjortis som blivit emo eller något sådant så jag målade på ett sår och ett blåmärke m.m. så man kan väl säga att jag blivit slagen av någon eller något. Tyckte nästan jag såg lite hemlös ut, haha! Alla andra blev iallafall mycket läskigare än vad jag blev men jag är en glad tjej så det kanske hänger ihop med att jag inte kan se så läskig ut :P Sedan på kvällen blev det mycket skratt och prat. Skitkul iallafall!
Dock fick jag bara mellan 3-5 timmars sömn inatt så ska snart sova tror jag.
Puss<3
 
 

Dåligt med sömn

Hej :)
Kom hem för några timmar sedan och har typ bara ätit och slappat. Om en stund ska jag byta om och sen åka och träna. Har inte sovit så mycket eller bra inatt men jag klarar mig nog. Imorgon tänker jag iallafall ta sovmorgon och sen tror jag att jag ska träffa Linnea<3
Ska bli skitkul men vi för höras senare, puss!
 

Sleepover party

Hej :)
Idag ska jag ju upp till Karin och sova över med massa andra kompisar också. Ska bli jättekul fast har ni hört om att det ska bli orkan ikväll? Isåfall får vi väl hålla oss inne :S
Tror jag har packat klart nu och om någon timme ska jag börja gå upp till Karin, om jag tycker det regnar allt för mycket kanske jag kan få skjuts av Becca men jag funderar på att gå så att jag antagligen blir först. Tycker det är kul att vara först och vara med och ta emot alla + att jag kanske får välja sovplats först? xD
Nu ska jag bara ta det lugnt och om en stund ska jag äta brunch så jag orkar fram tills vi ska äta nästa gång.
Puss<3
 

Packa pappas kappsäck

Hejsan!
Har varit iväg och tränat nu i eftermiddag/kväll och kom hem för en stund sen och har nu duschat och ätit. Ska börja packa väskan nu eftersom jag och några andra ska till Karin imorgon. Ska bli skitkul! :)
Det mindre roliga blir väl att släpa den tunga packningen uppför alla backar till Karin men jag överlever nog.
Ikväll kommer solsidan på tv också så får väl ta en paus i packandet om jag inte är klar tills dess.
Nej, nu måste jag börja, puss<3
Webcam bild

Mässa

Hej!
Varit på mässa nu under förmiddagen så nu måste jag bara gå 7 gånger till tror jag :)
Inatt bytte vi ju till vintertid, hoppas alla kommit ihåg att ställa om klockan. Skönt eftersom man fick en timme till.
Om någon timme ska vi äta lunch och sen i eftermiddag så är det fotboll som gäller.
Idag ska vi få reda på vilket lag man får spela i en cup som är nu under lovet. Vi toppar inte utan våra tränare kommer göra lagen så lika som möjligt. Jag älskar mitt lag så det går iallafall inte att hamna i ett "dåligt" lag<3
Tagga, tagga, tagga!
Puss, hörs senarse<3
Bilden är typ en månad gammal

Om min dag

Hej :)
Har precis ätit middag och tänkte nu berätta lite om min dag.
Imorse ringde klockan vid 8 redan och då var det bara att hasa sig upp för att träna fotboll i 2 timmar. Sedan snabbt hem och duscha för att dra in till stan med goa kompisar. Vi gick till 1D world som idag slog upp portarna här i Gbg eftersom två av oss som drog in till stan är riktiga directioners. Sedan gick vi och köpte frapuccino m.m. på Starbucks. Första gången jag var där faktiskt. Tog vanilla and cream frapuccino och den var utan kaffe då eftersom att jag inte gillar det. Det var supergott fast det kändes som man skulle få diabetes eller något för det var sött och så mycket grädde, och då tog jag ändå den minsta storleken.
Efter det gick vi alla till en affär och efter vi varit där skilldes vi åt och fortsatte 2 och 2. Jag och Becca gick då till Grand Parfymeri och Glitter m.m.
Det var som sagt 25% på allt på Grand Parfymeri och det gäller t.o.m. imorgon så om ni bor i Göteborg kan ni ju passa på ;) Ni har ju redan sett vad jag köpte så det behöver jag ju inte visa igen.
Nu ikväll ska jag bara mysa, kanske kolla lite på tv eller se en film eller något annat slappt.
Förresten glöm inte dra tillbaka klockan en timme inatt. Wihoo, en timmes extra sömn!
Puss<3
Min frapuccino

Saturday shopping


Förlåt för dålig bild men bloggar från mobilen.
Ett rouge och en rougeborste från elf, 45:-/st men det var 25% på allt på Grand parfymeri så det blev 68:- för båda. Tofsarna är från glitter och kostar 40:-. Berättar mer om dagen när jag bloggar från datorn senare, puss<3

Jag har slutat skolan men...

Jag har inte höstlov än :O
 
Hej!
Kom precis hem från skolan, fick sluta väldigt mycket tidigare eftersom jag var klar med allting. Fast tyvärr så börjar inte mitt höstlov förrän om typ 1,5 timmer för jag ska ha utvecklingssamtal. Sedan när jag kommer hem ska jag ha piano och sen snabbt iväg till tennisen så jag har fullt upp. Känns nästan som att mitt lov inte börjar klockan 7 ikväll när allt det är gjort! Och just det när jag kommer hem ska jag gå till grannen och sälja NewBody så säg klockan halv åtta istället ;)
Nej men nu ska jag iallafall ta det lugnt och sen är det väl bara traska iväg till skolan, puss<3
 Har inga roliga bilder...

Bad day

Hej!
Dagen idag har varit ganska dålig... Började med att jag försov mig och sen var skoldagen ganska allmänt tråkig. Om en timme eller så ska jag till konfan hoppas det blir roligt men vi ska prata om döden och hur kan det vara roligt? Men sen ska jag skynda hem och äta och fixa mig för träning som antagligen blir det roligaste idag. Kommer nog inte hinna eller orka blogga mer idag då ses imorgon<3



Can´t sing

Hej :)
Idag drog jag och Karin hem från skolan tillsammans för att göra klart våran låt i musiken. Vi bler klara och jag tycker resultatet blev okej ändå. Kanske inte bästa ämnet att sjunga om men så blir det när inspirationen tryter... Ingen av oss är heller någon sångerska men eftersom vi sjöng tillsammans lät det inte så hemskt.
När Karin gick hem spelade jag och mamma lite poker på skoj (vet inte ens om vi spela riktig poker, haha).
Nu ska jag bara ta det lugnt och chilla lite. Nu är det bara 2 dagar kvar! :)
Puss<3
Senaste insta-bilden

Karins höstpynt




Myskväll


Hej!
Jag och mamma är ensamma hemma och ikväll har vi bara tagit det lugnt och myst framför tvn, en myskväll helt enkelt. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar skolan imorgon, puss<3

Räknar dagarna

Hej :)
Nu är det inte långt kvar! Har börjat räkna dagarna till lovet, bara 3 kvar (om man inte räknar med idag).
På lovet ska jag försöka träffa så många kompisar som möjligt och ha superkul, även spela en del fotboll som också kommer bli jättekul.
Nu ska jag ta och läsa lite i min bok och bara ta det lugnt, puss<3
 

Prioritering

Hej :)
Förlåt för att jag inte bloggat innan idag men efter skolan drog jag och och Becca hem till Karin. Så idag prioriterade jag kompisar före bloggen och det kommer jag alltid göra. Kompisar, skola och fritidsaktiviteter går före bloggen och läxor räknar jag till skola nu. Så är det bara men jag ska försöka hitta mer tid till bloggen. Ett mobilinlägg med kanske bara en bild för att visa vad jag gör eller att jag lever är ju bättre än inget.
Ibland får ni stå ut med det men imorgon kanske det blir bättre, puss<3
 

Fajitas



Hej!
Har precis ätit fajitas och nu ska jag se en plain old film.
Warmbodies :)
Puss<3

7 november!

Nästa avsnitt kommer ju inte förrän den 7:e november? :O
Det är så lång tid kvar ju!, längtar iallafall<3
 

Plain old films

Hejsan!
Är ensam hemma nu, mamma och pappa åkte iväg till Ikea för ett tag sen och vet inte när dom kommer hem.
Orkade inte följa med så stannade hemma och slappar istället.
Har kollat mycket på hederliga gamla filmer nu det sista. Kollade ju igenom hela twilight serien igen och även lite andra filmer. Gillar filmer på det sättet att man inte känner sig tvingad att kolla klart hela serien utan man kollar på en film i några timmar och sen är den slut. Dock älskar jag serier också för att det är just lite kul att följa en/några personer och liksom längta efter nästa avsnitt så känner mig nästan lite splittrad.
Just nu är jag inne i en period där jag gillar mer filmer men följer ju en serie eller... Nästan två. Kom på att jag inte sett det senaste avsnittet av Glee :O Hur kunde jag glömma!?
Panik nu, ses<3
Hmm, har kollat runt och verkar inte ha kommit ut? :S 

Spegel, spegel på väggen där...

Hej :)
Kom hem från talangträningen för inte så länge sen och har duschat och sitter nu vid datorn.
Har ju träning ikväll också med mitt lag men får se om jag orkar eftersom vi hade inomhusträning i 2 timmar igår.
Mina föräldrar funderar på att åka till Ikea idag och kolla lite på hyllor och så igen. Jag berhöver en spegel och vill gärna ha en sån med inbyggda lampor, dock vill jag inte beställa från nätet så får se om jag hittar någonstans.
Ska kolla på Ikeas hemsida och se om det är värt att åka med, är lite trött nu efter att ha sprungit i regnet i 1,5 timme.
Har fått en fråga om vad jag tycker om basiron. Eftersom jag köpte den igår har jag bara hunnit använda den 1 gång men om jag kommer ihåg kan jag göra en liten review eller något om en vecka då jag har hunnit använda den lite mer. Nu ska jag börja leta efter en spegel, puss<3
Bjuder på en spegelbild eftersom jag skrev om speglar x)

Akademibokhandeln och Apoteket






Rainy

Hej!
Har varit och tränat fotboll inomhus nu på förmiddagen och lol hem för en stund sen och har nu ätit. Inomhussäsongen börjar dra igång nu vilket jag tycker är jättekul enligt mig för har inte haft en riktig inomhussäsong på typ 3 år men i år får jag det :)
Började precis regna och nu ska vi iväg och handla mat och köpa nya inomhusfotbollsskor.
Blog u later<3


Last Fridas night

Hej!
Hemma från tennisen nu och har ätit lite pizza. Förra fredagen var det landskampen som gällde men ikväll blir det att kolla på idol som vanligt.
Nu ska jag mumsa på mitt godis, puss<3



Lite nervös i onödan

Hej :)
Hade ju engelska prov idag och var ganska nervös inför det. Tänkte att det skulle vara jättemycket svårare än i sjuan men det var det inte. Så var lite nervös i onödan. I sjuan hade jag också alltid minst ett fel som ofta var ett litet slarvfel eller liknande men nu hoppas jag verkligen på 100 % rätt. Kändes bra iallafall!
Om en stund ska jag ha piano och sen snabbt iväg till tennisen. Ikväll ska jag kolla på idol, min favorit är Elin. Vem hejar ni på? :)
See ya<3
Kör på med höstbilder

Det var lite och nu är det mer

Hej :)
Nyss var det ganska lite att göra i skolan men nu när det börjar närma sig lovet och så blir det mer att göra. Har prov imorgon och nästa vecka ska en 2 inlämningar in + läxförhör. Sedan precis efter lovet har jag ett prov och en inlämning. I vissa ämnen börjar det lugna ner sig, i andra påbörjar vi något nytt och i vissa ämnen ska vi avsluta/ha prov/inlämning.
Fast i dem flesta ämnena är vi i fas 3 (avslutning med prov/inlämning) så det är en del att göra nu. Kommer kännas skönt imorgon när provet är klart.
Många säger att åttan är värst på högstadiet men tycker faktiskt vi hade mer prov och sånt i sjuan.
Fast sen vet man ju inte om det blir mer till våren och sen kommer nian bli stressig med alla nationella.
Nej, nu orkar jag inte prata mer skola utan ska sitta lite vid datorn och sen läsa lite och kanske kolla igenom lite glosor och grammatik en allra sista gång inför imorgon, puss<3
 

Pancakes




1 och en halv

Hej :)
Sitter vid tvn, kom hem för typ en timme sen och har bara ätit lite och så. Träning ikväll, var faktiskt ett tag nu. Ska bli skönt att rensa huvudet, tycker skolan är ganska tråkig just nu, man har kommit in i nån slags rutin och det känns allmänt tråkigt. Tur att det bara är 1 och en halv vecka kvar till lovet!
Hörs senare<3
 

Free afternoon

Hej :)
Har precis kollat på Breaking Dawn del 1 som ni kanske såg innan och snart ska jag gå och kolla på landskampen. Får se om jag orkar se hela för jag är ganska trött. Idag var jag ledig på eftermiddagen, vi gick alltså bara halvdag i skolan idag. Vi gör det en gång i månaden i utbyte mot att en lektion per dag är 10 min längre än vanligt. Har säkert redan berättat detta men iallafall ;)
Spenderade min lediga eftermiddag med Becca, vi gick lite i affärer och sedan såg vi film och bara slappa lite. Fick med mig ett litet armband hem. Orkar inte visa men det är elastiskt eller vad säger man? Aja det är iallafall tänjbar svart tråd med ett kors fastknutet.
Hörs imorgon, godnatt och heja Sverige!<3
 

Tar mig igenom hela




Tv- eftermiddag/kväll

Hej :)
Kom hem från skolan vid 4 eller något sådant och satte mig då och kollade på en film som gick på tv för några dagar sedan (spelade in den). Den heter Love and other drugs. Den var väl ganska bra, lite gullig sådär ^^
Ikväll kommer 2 bra program som jag ska se, tyvärr kommer båda samtidigt men jag får spela in det ena och kolla på det efter det andra. Eftersom jag inte har träning ikväll så hinner jag kolla på båda ikväll, innan har jag fått kolla på båda programmen dagen efter.
Nu tänkte jag sätta på New moon. Kollade ju på Twilight igår så känner mig sugen att se fortsättningen. Antagligen blir det väl att jag har sett om alla 5 filmerna.
See ya<3
 

100 liter parfym

Hej :)
Sitter i skolan nu och har rast. 7:orna som har sina skåp i samma korridor som oss har som vanligt sprutat 100 liter Victorias Secret body mist så det stinker i hela korridoren. Visst vs body mist luktar gott men bara till en viss mängd. Ska ha svenska snart och vi ska läsa upp novllerna vi skrivit. Tyvärr får man inte läsa sin egen eller den man gav respons på så man får en novell som man aldrig läst och så ska man läsa upp den för hela klassen.
Jag klarar det nog ganska bra. Hoppas jag :)
Ikväll är det ingen träning så det är ganska skönt eftersom jag inte kommer komma hem klockan 10 ikväll.
Bloggar mer när jag kommer hem, puss<3
 

Vill sooova

Hej!
Är jättetrött och vill bara gå och lägga mig typ. Är iallafall klar med rummet nu men som sagt, kommentera om ni vill ha en room tour video ;)
Inatt får jag ju då sova på mitt rum igen vilket ska bli jätteskönt. Har även lite sovmorgon imorgon :)
Nu ska jag kolla lite videos på datan och sen kanske se en till film (kollade nyss på Twilight, var väldigt längesen sist) Puss<3
Lövet ser nästan lite lila ut på bilden ^^

Nästan klart :)

Hej!
Har varit och spelat match nu, tyvärr blev det en förlust och det var en vinna eller försvinna match så tyvärr är seriespelet slut för året. Nya tag nästa säsong men nu börjar vi ladda inför en massa inomhus cuper :)
Rummet börjar bli kart nu, pappa håller just nu på att montera min nya byrå och sen ska ja fylla den och fixa lite på skrivbordet för det är kaos där nu. Vill ni har en room tour video när det är klart?? Ikväll ska jag bara ta det lugnt, se någon bra film och njuta av det lilla som är kvar av helgen, puss<3
 

Jobbar på




IKEA

Hello!
Kom precis hem, har varit på Ikea och på vägen hem handlade vi mat. Först åt vi på Ikea eftersom vi inte ätit någon lunch eller middag och sedan kollade vi på nya hyllor till det andra rummet. Vi fick med oss en sak hem från Ikea och det var en ny byrå till mig :) 
Ikväll tänkte jag kanske kolla på film, får se om jag orkar börja på något, puss<3
 

#Höst

 
 
 
 

Framåt

Hej :)
Nyss åkte mamma och pappa iväg till tippen med massa möbler och annat skräp. Sedan vet jag inte om vi hinner åka till IKEA idag men vi ska iallafall köpa en ny byrå till mitt rum och helt nya möbler till det andra rummet vi tapetserade om, förutom att pianot inte kommer bytas ut då ;)
Kommer bli jättefint och det är kul att det går framåt!
Imorse var jag och tränade, ingen tuff träning eftersom vi har en viktig match imorgon. Vi pratade mest taktik.
Nu ska jag kolla lite på tv i väntan på att dem ska komma hem igen, puss<3
Träffade denna sötisen nyss, dock är bilden gammal ;)

Godis är gott

Hej :)
Har varit och tränat, gick inte så bra idag men jaja.
Nu ikväll ska jag kolla på landskampen, Sverige-Österrike tror jag det är men spelar in idol så jag ändå kan se det imorgon eller nåt.
I väntan på landskampen ligger jag i sängen med en godispåse.
Imorgon går jag upp tidigt för att träna, ses imorgon<3
 

Klart

Nu är det klart, bara att sätta upp lister och flytta in allt kvar :)



Trötter

Hej!
Har känt mig trött hela veckan även om det har varit en ovanligt slapp vecka. Ledig i måndags, sprang i tisdags eftermiddag så jag slapp lektioner, kolla på film idag m.m.
Undra om jag är lika trötter som Trötter i Snövit? Tur att det är fredag imorgon iallafall.
Kom nyss hem från konfan och ska alldeles strax träna piano.
Puss<3
 

Svar:

Vad har du för kamera? Riktigt snygga bilder! :))
 
Jag har en systemkamera från Nikon. Modellen heter D3100, vet inte om den säljs längre eftersom det har kommit ut en 3200 också ;) Har även ett teleobjektiv utöver det vanliga 18-55 mm och det är 55-300.
 
 

TV

Hej :)
Sitter och kollar på tv nu. Har varit vanlig dag i skolan. Den har liksom bara paserat, inget speciellt.
Ikväll är det träning, också som vanligt. Känner mig sömnig, ska ta det lite lugnt nu, puss<3
Från förra året.

Gymnasiemässan

Hej!
Varit på gymnasiemässan nu. Som sagt går jag bara i 8:an och det är ca 1 år kvar tills jag måste bestämma mig för vilken linje och vilket gymnasium jag vill gå men det är ju alltid bra att ha lite idéer.
Fick med mig en påse med broschyrer från väldigt många skolor så någon gång när jag har tid får jag väl kolla lite närmare i dom.
Nu ska jag bara mysa och ta det lugnt efter en fullspäckad dag, puss<3
 

9,3 mil

Hej!
Idag var det ingen vanlig skola för efter dom 2 första lektionerna fick vi en timmes rast på oss att förbereda oss inför ett lopp som vi springer varje år. Skolan anordnar det och hela högstadiet springer samtidigt. Det är 9,3 km långt och efter ungefär halva är det en vattenstation. Förra året fick jag jättedålig tid, typ 1:08:?? någonting men detta året är jag jättenöjd för jag sprang på under en timme! Inte mycket då men ändå :) Min tid: 00:59:50
Nu ska jag snart in till stan med en kompis och så ska vi möta upp våra mammor och gå på gymnasiemässan. Vet att jag bara går i åttan och inte behöver bestämma mig än men kan ändå vara kul att veta vad som finns, puss<3
Sorry, fick bli en gammal bild

Änder

Hej :)
Kom hem för några timmar sedan och har kollat lite tv och pluggat lite också. Blev inte av att jag träffade Karin idag men istället gick jag och Becca upp till dammen och matade änderna, precis som man gjorde när man var liten ^^ Ska ta det lugnt nu och sen åka och träna.
Puss<3
 

Vi tog en fika




Mot stan




Faktiskt inte slut

Hej, sorry för dålig uppdatering idag men har spelat match och grejat lite här hemma och sen är jag bara såå trött.
Tur att helgen inte är slut för mig. Den är ju egentligen slut men är ju ledig imorgon så man kan säga att jag har långhelg. Ska iallafall in till stan med Becca imorgon och sen tror jag att jag ska träffa Karin och jobba på en grej vi har i musiken. Kanske klämma in lite plugg och hinna träna lite piano innan träningen imorgon kväll.
Nu ska jag iallafall sova så jag orkar med allt detta imorgon, godnatt<3
Suuupergammal bild

Första natten

Hej!
Ska snart sova, skönt att jag kan sova tills jag vaknar imorgon. 
Första natten i datarummet som vi kallar det rummet där jag "bor" nu och kommer antagligen få göra det i nästan en vecka. Inte för att det tar en veckan att tapetsera mitt rum men eftersom det inte är bara det målaren ska göra så tror jag mamma och pappa sa att det skulle ta 2-3 dagar att göra allt han ska göra och vi kommer inte hinna ställa tillbaka så mycket på vardagarna eftersom jag har massa aktiviteter och skola och dom jobbar.
Jag får försöka klara mig helt enkelt...
Godnatt<3
Kände för en häftig galax bild

Såå trött

Hej!
Imorse spelade jag match, den var väldigt tidig med samling klockan 9. Efter det åkte jag hem och duschade och åt och direkt efter började vi tömma mitt rum och ta ner lister i det andra rummet vi ska tapetsera. Nu är iallafall mitt rum klart och mamma och pappa håller fortfarande på att ta ner lister men jag behöver vila efter en tuff med rolig match och massa bärande av tunga möbler. Såhär ser det ut på mitt rum nu:

Och här sover jag nu:

Kanelbullens dag

Hej :)
Idag är det kanelbullens dag. Bakade ju bullar på hemkunskapen i tisdags, lite tidigt men vi har ju inte hemkunskap idag. Bad iallafall pappa köpa med bullar hem så jag får äta idag med.
Idag är det piano och tennis som vanligt och tror faktiskt jag spelar in idol och kollar på det imorgon för jag känner att jag behöver sova ordentligt eftersom jag har tidig match imorgon.
Hörs senare<3
 

Made by me




3:e dagen- grönska

Hej!
Ryktet jag hörde var rätt. Vi gjorde tårtor på konfan. Dekorerade är en bättre beskrivning men jaja. Vi skulle dekorera efter dagarna i skapelseberättelsen och jag och Hanna fick 3:e dagen och det var då Gud skapade jord, grönska och frukt  och allt sånt. Efter veckomässan fick vi äta dem och våran blev faktiskt god :) nu ska jag plugga men här har ni en bild på tårtan<3
Bilden är vänd åt fel håll men ni får vrida på huvudet ;)


Ett rykte om tårta

Hej :)
Är hemma från skolan nu och om någon timme ska jag iväg igen. Har ju konfa idag.
Hörde ett rykte om att vi ska äta tårta på konfan idag och jag hoppas verkligen att det stämmer!
Efter det måste jag verkligen hem och plugga, har test imorgon (ganska viktigt) och sen tänkte jag även jobba lite på min teknik uppgift. Kanske även börja tömma garderoben eller bokhyllan?
Vi får se vad tiden räcker till helt enkelt, puss<3
En bild på tårtan vi hade på mitt släktkalas (ni har redan sett bilden). Mormors tårtor är dom godaste!<3

Kallt

Godmorgon 
Sitter i skolan nu och har haft min första lektion. Gjorde ordflätor hela lektionen, älskar såna! Sitter just nu på en bänk och fryser. Tur att vi får göra te på lektionen jag ska ha nu. Har sååå bra lärare. 
Hörs sen<3



Utnyttja det man har

Hej :)
Ikväll har jag ju tränat. Jättekul!
Ska snart gå och lägga mig i sängen och pilla lite med mobilen och så men först tänkte jag uppdatera bloggen lite och kika in på några bloggar jag följer.
Känner att jag måste börja utnyttja det jag har lite för att göra min blogg bättre. Fota mer med min systemkamera, använda stativet och framförallt mobilblogga!
Gör inte det alls ofta även om det är jätteeffektivt, bara skriva lite och lägga in en bild.
Får försöka göra någon mobilblogg imorgon, kanske en dagens outfit?
Godnatt<3
Gammal bild, väldigt fin....

Man ska alltid tänka positivt

Hej :)
Igår var det en målare hemma hos oss som kollade på mitt rum. Vi ska nämligen tapetsera om där (vet inte om jag redan nämnt detta?).
Iallafall så ska det tapetseras om nästa vecka och det betyder att jag måste börja rensa ut från mitt rum och flytta in alla möbler i mitten av rummet. Kommer bli jobbigt att hitta tid till detta men det fixar sig nog. Det praktiska med det är att jag samtidigt kan passa på att städa noggrant, rensa bort massa gammalt och kanske även möblera om. Om jag nu kommer på ett bra sätt att placera ut möblerna ;)
Har tjatat på mina föräldrar om att måla/tapetsera om på mitt rum i över 2 år nu så det känns bra att det snart kommer hända :)
See ya later<3
 

Bullar<3

Hej :)
Dagen idag har varit ganska nice. På hemkunskapen bakade vi kanelbullar eftersom att det är kanelbullens dag på fredag. Har fått reda på att den faktiskt är lika gammal som mig och alla andra som är födda år 99.
Efter skolan hängde Becca med mig hem och vi kollade mycket på tv och youtube men det var skönt att bara umgås och ta det lugnt. Nu sitter jag och har tänt ett doftljus, frågan är bara hur länge jag klarar det för det känns som mitt huvud fylls med doftande gas eller något.
Ska inte göra något speciellt nu utan bara mysa lite och njuta av att jag inte behöver sitta och plugga, puss<3
OBS bilden är inte tagen av mig