Vanlig måndag

Hej :)
Idag har det varit en vanlig måndag. Var i skolan och ikväll ska jag träna.
Just nu gör jag typ ingenting... Måste verkligen komma på något roligt att skriva här men har ingen riktig blogginspiration just nu. Hoppas det blir bättre snart, puss<3
En gammal bild i brist på nya

Goal

Hej :)
Matchen idag gick ganska bra :) Vi vann iallafall och jag gjorde även 2 mål så det var kul.
Brukar inte göra så mycket mål längre eftersom jag oftast spelar back men idag spelade jag faktiskt topp.
När jag kom hem efter matchen kände jag mig ganska dålig. Känner mig lite bättre nu när jag har ätit och tagit det lugnt men fortfarande inte 100 %
Hoppas det inte är något speciellt! Ska fortsätta vila nu och sen lägga mig tidigt, puss<3
 

A new day, a new game

Hej eller godmorgon :)
Idag är det en ny dag och en ny match. Ska bli riktigt kul att spela idag med.
Fick sova länge idag så det var väldigt skönt. Har inte så mycket att skriva om just nu som ni kanske har märkt men ska komma på något så fort jag har lite mer tid ;)
Puss<3
 

Trevlig kväll :)

Hejsan!
Är hemma nu och satte mig vid datorn ganska direkt eftersom jag inte visste vad jag skulle göra.
Tänkte sitta här en stund och sen sova. Har faktiskt sovmorgon imorgon eftersom min match är på eftermiddagen. Kvällen var trevlig, fick ju umgås lite med min kusin. Vi har nästan aldrig tid att ses längre så det var trevligt. God mat var det också så nu är jag mätt och belåten. Har inte så mycket mer att skriva så hörs imorgon<3
Om man inte har en passande bild så passar alltid en med en blomma på :)

Win Win

Hej :)
Spelade match nu på förmiddagen/morgonen och det blev vinst vilket är jättekul!
Senare idag ska jag hem till min faster och kusin för att äta gott och umgås, vet inte om farmor och mormor kommer också kanske?
Tills dess ska jag bara chilla och fixa lite grejer, ses<3
Idag har jag på mig den här:
 

Favvodagen

Hej :)
Idag är det min, och antagligen många andras favvodag nämligen fredag!
Ikväll är det piano och tennis som vanligt och sen ska jag mysa framför tvn och kolla på idol. Köper nog godis eller något annat gott på vägen hem från tennisen<3
Ska inte göra så mycket mer än att slappa just nu så hörs senare!
 

Drar till konfan

Hej, slänger bara in detta inlägget lite snabbt nu för jag ska snart iväg till konfan.
Kommer säkert ha jättekul så det blir nice :) När jag kommer hem ska jag bara chilla lite och kanske snacka med någon på skype eller kolla på tv.
Nu tänkte jag dra så ciao<3
 

Svea och Tessie

 
 
 
 
Kofta- Tessie 399:-
T-shirt- Svea 299:-

Shoppig i stan

Hej :)
Förlåt att uppdateringen inte är så bra just nu. 1 inlägg/dag är ganska fjuttigt men blir lite mycket med allt ibland och då blir det så. Imorse var jag ju och åt frukost på Mc'Donalds med Becca. McGröt var inte så gott vilket berodde på att det var havregrynsgröt som jag inte gillar men det andra jag åt var gott :) Nu på eftermiddagen har jag varit med mamma i stan och shoppat lite och ätit lunch/middag och snart ska jag träna.
Haft fullt upp idag alltså. Bilder på vad jag köpte idag kommer antagligen upp imorgon eftersom jag inte hinner fota och lägga upp nu eftersom jag tänkte hinna göra klart en lab-rapport innan jag måste åka till träningen ;)
Sålänge bjuder jag på en instagram bild på min frukost idag, puss<3
 

Myys

Hej :)
Drog på mig min mjukisdress från Svea och ligger nu i sängen med datorn. Så myys<3
Känns lyx att efter denna väldigt slappa dagen ha studiedag imorgon.
Tänker inte avslöja mina planer för imorgon utan ni får se det imorgon här på bloggen ;)
fin webcam bild :P

ELLEN

Tjooo!
Är hemma från skolan nu efter en ganska kort skoldag. Sista lektionen fick tjejerna i klassen gå på ett informationsmöte typ. Det var till en "pratgrupp" kan man väl kalla det. Det är rädda barnen som håller i detta och gruppen kallas Ellen. Den är till för att ungdomar ska få sin röst hörda och få svar på frågor, även få bättre självförtroende. Vi fick kakor och saft och satt och lyssna på två tjejer som kommer att hålla i en Ellen grupp på min skola. Det gjorde att vi slapp halva engelskan. Nu sitter jag och kollar på Top Model, som jag ofta gör efter skolan. Ska inte göra så mycket idag, mest fixa lite smått hemma typ, hörs senare<3
 

Off to school

Hej :)
Som ni vet så hade jag sovmorgon idag. Jätteskönt eftersom att det var sen fotbollsträning igår. Nu ska jag alldeles strax gå till skolan så jag får skriva lite fort nu.
Idag har jag bara 3 lektioner + mentorstid eftersom att min första lektion blev inställd. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om jag är med kompis eller bara drar hem och myser lite.
Nu måste jag dra så bjuder på en random bild sålänge, puss<3
 

Slappt

Hej :)
Har inte så mycket att skriva om faktiskt och heller inte så mycket att göra. Sitter bara framför tvn med datorn i knäet, lite kataloger bredvid mig och glass. Har typ inte några läxor så jag slappar bara. Väldigt gött!
Imorgon har jag låååång sovmorgon. Eller ja.. börjar 10.20 och skulle börjat 8. Det är för att min hemkunskapslärare är sjuk. Ikväll är det iallafall träning som vanligt men annars inget speciellt.
See ya later<3
You know I love flowers

Svea<3

Hej!
Imorse var jag i kyrkan. Måste gå i kyrkan 10 gånger eftersom jag ska konfirmera mig. Efter det åkte jag och mamma till lager 157 i Kållered. Dom har ju ganska nyligen öppnat där. Det var supermycket folk, kön till kassorna var sjukt lång. Fick iallafall med mig en mjukis overall från Svea hem<3 supernöjd! Nu ska vi snart äta och sen ikväll ska jag träna, puss<3




S.k pizzamys

Hej :)
Ikväll blir det pizzamys, eller nästan. Något år sedan brukade jag och familjen alltid ha "pizzamys" på fredagar och det innebar att äta pizza och kolla på film. Ikväll ska jag och resten av min familj äta pizza men det kommer också hit några kompisar och jag vet inte om vi ska kolla på film och det är inte fredag utan det är lördag. Jaja strunta i det men vi ska iallafall äta pizza, mums<3
Har suttit vid datan ganska länge nu men vet inte vad annars jag ska göra?
Puss<3
 

Måste tänka positivt

Man ska ju alltid försöka tänka positivt istället för negativt så nu tänkte jag göra en liten lista med några av sakerna jag tycker är positiva med hösten :)
 
* Att träden blir så färgglada :) Det är helt underbart att gå i t.ex. skogen och kolla på alla fina färger.
 
* Alla mysiga och snygga kläder. Jag älskar ju att shoppa och hösten ger mig anledning till det eftersom man behöver fylla garderoben med gossiga tröjor och andra snygga höstplagg.
 
* Varma drycker. Jag älskar varm choklad och tycker det är så mysigt att gosa ner sig i soffan på hösten/vintern med en kopp<3
 
Misslyckade bild men bjuder på den ändå ;)

Mycket matcher

Hej :)
Idag ska jag spela match igen. Det är mycket matcher just nu men det är väl för att det börjar närma sig slutet på serierna och vi har några matcher kvar. Sedan idag ska jag nog bara ta det lugnt och så. Har iallafall inte planerat något. Har inte så mycket läxor nu faktiskt, det mesta var till denna veckan och vi har inte fått så mycket nytt.
Åker om ungefär en halvtimme men vi får höras när jag kommer hem, puss<3
 

Match går före träning

Hej :)
Idag har jag haft orienteringsprov så hela eftermiddagen har jag varit ute i skogen och letat kontroller. Eller ja.. I två timmar typ. Det gick jättebra iallafall så jag är nöjd.
Ikväll skulle jag spelat tennis men fick frågan om att spela match med mitt lag istället för dom var lite ont om folk så då prioriterar jag match före träning. Nu ska jag vila mig lite så jag orkar spela match sen även om jag orienterat. Puss<3
Höst bild

Sena, eller?

Fick en kommentar innan om att man längtar tillbaka till sommaren när man ser bilden på smultronen. Faktiskt knäppte jag den bilden i måndags. Våran sort är ganska sena, fast vi har ändå haft smultron sen slutet på juli tror jag. Mums!
Nu sitter jag och tittar på idol. Konfirmationen idag var jätteroligt. Vi lekte lite lekar och sen var det mässa.
Imorgon är det orientering i skolan. Inte det roligaste men det är viktigt för betyget så det gäller att ge järnet.
Nu ska jag fortsätta kolla på idol, puss<3
Också en bild från i måndags ;)

1 månad sedan

Hej!
Idag var det exakt en månad sedan jag började skolan. Känns som att det var ännu längre sen faktiskt.
Kom nyss hem iallafall och ska sätta mig framför tvn nu. Idag är det första gången på konfan och det ska bli kul faktiskt :)
Hinner inte skriva så mycket nu för snart börjar ett program jag vill se och efter det drar jag nästan direkt till konfan, puss<3
 

Godnatt

Hej!
Har tränat nu ikväll och när jag kom hem och hade duschat kollade jag på idol och new girl samt skrev klart min novell. Den blev väl helt okej, ändrade slutet så nu är den bättre än vad den var innan ;) vill ni att jag ska lägga ut den när den är helt klar? (Har bara skrivit förta utkastet nu). Nu ska jag iallafall sova, imorgon är det för hör på son och sen första gången på konfirmationen. 
Godnatt<3
(Random bild)




Skolfoto

Hej :)
Som rubriken lyder så har jag tagit skolfoto idag. Gick väl ganska bra, eller vad ska man säga? Nu sitter jag och kollar på Top Model och ikväll ska jag träna. Igår uppdaterade jag inte så mycket för jag tog det lite lugnt och sedan åkte vi till tippen och efter det åkte vi och handlade vilket tog lite tid för vi gick i andra affärer också.
Känner mig väldigt trött och det tråkiga vädret gör det ju inte bättre.
Nu ska jag gå och ta lite glass så jag får en socker kick :P
Puss<3
 

Hemmagjord ceasar!




Soptippen

Hej, sorry för att jag inte uppdaterat idag men har ju varit i skolan så har inte haft tid. Kom hel vid 3 och har bara kollat tv. Nu ska vi till soptippen och slänga massa grejer. Vi ska renovera lite i ett rum och har börjat rensa lite där nu, mitt rum ska även tapetseras om. Detta kommer ta lång tid eftersom att vi inte vet när målaren har tid och så men antagligen inte så snart. Sen ska vi även handla lite på väg hem. 
Hörs sen, puss<3

Min bakgrundsbild och även senaste bilden jag la ut på insta

Godnatt!

Är supertrött nu och ska gå och lägga mig. Har spelat match ikväll och den gick väldigt bra :) (Vilket betyder att vi vann). Avslutar detta korta inlägget med en bild från i helgen, godnatt<3

Plugg och sånt

Hej!Som jag skrev igår så hade jag en väldigt kort skoldag idag vilket var jätteskönt. Efter den så hängde Rebecca med hem och vi kollade lite film och drack varm choklad/chai latte, supermysigt<3Nu innan hon gick hem tog hon lite bilder på mig som jag eventuellt skulle kunna använda till en ny header men jag får se om jag kanske går ut och fotar snart igen och får lite bättre bilder i en ny miljö, nu var det ju lite hastigt och så och dessutom är löven inte så röda än ;)Nu måste jag plugga lite eftersom det händer massa denna veckan. Har skolfoto på onsdag (vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig!!), so-förhör på torsdag, första utkastet av novellen ska vara klar på torsdag och innan veckan är slut ska jag ha skickat in 2 grejer i spanskan. Så let´s start plugga.Bilderna som togs idag får ni se senare, här är en bild från i helgen, puss<3

Finns bra måndagar?

Såklart det finn! Och imorgon är just det, en bra måndag :) har sovmorgon så börjar 09.10 och har då tyska och sedan har jag idrott. Efter dom 2 lektionerna slutar jag och det är därför det är en bra måndag. Nej men det är så att en lektion per dag är 10 min längre i utbyte mot att vi går halvdag i skolan 1 dag i månaden ;) jätteskönt tycker jag. Nu ska jag sova iallafall så hörs imorgon<3
Om jag inte hittar på något speciellt och är på bra humör så kan ni räkna med bra uppdatering, puss!
(Random bild från mobben)



Match :)

Hej!
Igår fick jag frågan av min tränare att spela match med 98:orna för dom behövde en ytterback :) Tackade självklart ja! Det blir första gången jag spelar med 98:orna i mitt nya lag och det är lite nervöst för jag känner ju typ ingen förutom en annan 99:a som ska vara med. I mitt gamla lag spelade jag nästan mer med 98:orna än dom i min ålder så jag kände ju dom väldigt bra.
Det blir säkert jättekul iallafall och annars skulle jag ju tränat ikväll men match är alltid roligare.
Puss<3
En bild på en svamp från igår. Tog typ tusen bilder på den xP

Fisketur :)

Hej :)
Igår följde jag med några kompisar till familjen ut med deras båt. Vi fiskade och det var första gången jag gjorde det på havet och det var även första gången jag fick napp! Det var tänkt att vi skulle fiska makrill men den första fisken jag fick upp (första i hela mitt liv) var en fjärsing :O Det är en fisk som har två taggar på huvudet och om man typ sticker sig på dom så är det som att få ett ormbett, farligt alltså. Efter det började jag få upp makrillar. Tycket det var lite läskigt när jag fick fisk för dom sprattlade så mycket. På fiskelinan hade jag två krokar och i början sa jag att det skulle vara superläskigt att få två stycken samtidigt men sedan sista gången när jag skulle dra upp för jag kände att det var fisk på så fick jag det! Det var lite häftigt faktiskt. Av 12 fiskar (som vi fick med oss hem alltså) fångade jag 7 :) Hade säkert nybörjartur eller något men det var kul ändå.
Sedan på kvällen så stekte vi dom och det var supergott. Har tyvärr inga bilder från båtturen eftersom jag inte vågade ta med kameran ut på havet och heller inga på när fiskarna är "hela" men jaja. 
Innan vi åkte ut med båten tog jag även bilder på lite annat men dom bilderna får ni se i ett annat inlägg ;)
 

Åker snart

Godmorgon!
Sitter vid pianot nu, har nämligen precis spelat lite. Vi ska snart åka ner till landet. Där nere kanske jag och pappa ska ut och åka båt för en vän till familjen har nämligen båt där :D hoppa isåfall på att vi kan fiska också för när dom gjorde det i somras kunde inte jag följa med. Men nu ska jag gå och fråga om vi inte ska åka snart. Tar med kameran men jag får se om jag fotar något, puss<3



VARNING!

Hej, först ville jag bara varna er lite för att uppdateringen imorgon antagligen inte kommer vara så bra. Det är för att jag ska åka till landet och då bara kan blogga från mobilen vilket jag inte alltid orkar eller hinner. 
Vi sover över och jag vet ännu inte vilken tid jag kommer hem på söndag. Det återstår att se helt enkelt men ska iallafall bli riktigt gött att komma hemifrån! Känns skönt att lämna Göteborg lite faktiskt.
Nu ska jag sova så godnatt allihopa<3
 

VS!

Becca berättade tidigare i veckan om ett parfymeri som säljer lite VS-body mists och lotions, alltså Victoria´s secret :D Blev superglad för hade inga och hade även tur för av dem som fanns ville jag gärna ha Pure Seduction och det fanns bara en body mist kvar! Så jag köpte såklart den och även Pure Seduction body lotion också.
Jättenöjd, verkligen. Fick även med mig ett skal hem (trots att jag redan har många) men är helt kär i det. Det är ett silikonskal med en typ plast bumper runt och man fick med en sån i rosa och en i lila.
 
 
Pure seduction body mist- 130 :-
Pure seduction body lotion- 130:-
Skal- 149:-
 
Och ja VS- grejerna är i 250 ml ;)

Fredag den 13:e

Hejsan :)
Idag är det fredag den 13:e och jag har faktiskt inte haft någon otur än! (Peppar, peppar ta i trä.)
Skolan idag var väl okej men jag var väldigt trött. Ikväll är det piano och tennis som gäller. Nu ska jag gå ner och titta på Top Model under tiden som jag ska fixa inlägget med vad jag köpte igår ;)
See you then<3
Bild som jag tog nyss :)

Vi tar det imorgon

Hej, är superstjärna nu för jag har spelat match. Det gick riktigt bra idag, både resultatet och hur jag själv spelade. Har ju skrivit innan att jag och becca skulle shoppa lite idag och det gjorde vi. Fick med mig en sak jag inte tänkt mig hem men är sjukt nöjd ändå. Fick även med mig det jag skrev att jag skulle köpa och hade riktigt tur angående det. Men jag är så himla trött så jag lägger ut bilder på det jag köpte imorgon efter skolan.
Godnatt<3
Random bild men jaja ;)


Nu måste jag få inspiration

Hej :)
Är i skolan nu och ska ha svenska första lektionen. Vi håller på att skriva noveller. Vi får bara skriva på svenskalektionerna men tror dom att jag har någon inspiration exakt den tiden dom bestämmer att jag ska skriva? Ibland känns det som man sitter där en hel lektion och bara tvingar fram en massa ord. Jaja, så är det väl i skolan. Har iallafall inte så mycket kvar nu, känner att den kanske inte blev den bästa men om man tar hänsyn till att jag har tvingat fram det mesta av den så är den okej.
Efter skolan så ska jag och Rebecca ta cyklarna och shoppa. Vet exakt vad jag ska köpa (om det finns kvar) men säger inget utan ni får se sen, puss<3
En random bild som fanns på denna datorn, vet inte om ni redan sett den?

Like a zombie

Hejsan!
Idag har jag seriöst känt mig som en zombie. Inga roliga lektioner alls... Det enda som fick mig på bättre humör i skolan var på långrasten då jag, Becca och Karin gick och köpte sockervadd.
Just nu är jag typ i trans eller något, blicken fastnar typ varannan sekund och jag orkar inget. Ska kolla top model och äta lite glass nu så kanske jag "vaknar" till. Ikväll åker vi buss till träningen, tar lite längre tid men det funkar ju. Har inte så mycket intressant att skriva idag och orkar heller inte komma på något intressant att skriva om.
Puss<3
 

PLUGGA

Är något som jag är väldigt dålig på. Det är inte alltid jag känner att jag behöver plugga men när jag väl ska göra det så känner jag att jag är väldigt dålig på det.
Kan inte koncentera mig så länge och börjar alltid göra något annat istället. Ska verkligen leta upp några tips. Här är några jag ska försöka med:
*Plugga i rätt miljö- vet inte vilken miljö jag pluggar bäst i men det ska jag ta reda på.
*Belöna mig själv- det är viktigt att känna att ha något att kämpa för när man sitter där med alla böcker.
*Koppla bort allt elektroniskt- förutom om man koncentrerar sig bäst med musik men man behöver faktiskt inte pilla på mobilen hela tiden när man pluggar.
 
Träning ger färdighet och det gäller även pluggteknik, puss<3
 

NU känner jag mig taggad

Hej :)
Kom hem från Konfa kick offen för inte så länge sedan. Tyckte det var många goa människor där och även personer som jag faktiskt känner men inte visste skulle konfirmera sig. Nu känner jag mig riktigt taggad för att börja läsa, kommer bli så kul! Bara alla dom goa människorna ska gå i min grupp, haha.
Ni kommer få höra mer när det har dragit igång sen. Nu ska jag nog gå och kolla på landskampen, Sverige spelar och Zlatan gjorde mål efter typ en halv minut så förhoppningsvis så vinner dom och det måste man ju se :)
Puss<3
 

När tiden räcker till ska jag...

* Fota bilder till ny header
*Göra en ny header och design
*Göra roliga collage till er
*Göra tags
*Skriva åsiktsinlägg
Hej :)
Har varit hemma ett tag nu och ska äta om en stund. Har träning ikväll vilket kommer bli kul.
Denna veckan har jag sjukt mycket och såhär ser det ut:
 
Idag, måndag: Träning
 
Tisdag: Kick off för konfirmationen
 
Onsdag: Träning
 
Torsdag: Match och om jag inte har konfa så kanske jag är med Becca
 
Fredag: Piano och tennis
 
Lördag: Inget än
 
Söndag: Träning
 
Går även i skolan måndag-fredag och måste även klämma in tid till att göra läxor och spela piano varje dag.
Som ni ser har jag inte så mycket ledig tid denna veckan och när jag tror att jag äntligen har lite ledig tid så kommer ofta mina föräldrar och säger att vi ska bort någonstans.
Men jag gillar ändå att ha fullspäckat schema för annars klagar jag bara på att jag har tråkigt :P
Puss<3
 

Svea tipsar om... SVEA

Gjorde ett fint collage på bilden med lite snygga Svea kläder. Som ni vet är det ett av mina favvo märken så skulle lätt vilja ha denna outfiten!
Alla dessa grejer finns att köpa på Nelly.com förutom stövlarna ;)

Det räcker med 1

Hej :)
Är hemma från talangträningen nu och har duschat. Ska alldeles strax gå ner och äta något.
Det är egentligen träning ikväll också men hoppar den faktiskt eftersom jag känner att jag inte kommer kunna ge allt och då känns det onödigt att åka en mil-en och en halv mil till träningen.
Vet inte riktigt vad jag ska blogga om, ni får väldigt gärna komma med tips men annars ska jag försöka komma igång med Svea tipsar igen.
See ya later<3
Kommer ni ihåg?

Awesome

Godmorgon<3
Dagen igår var helt grym! Kommer inte berätta så mycket om den men eftersom jag nämnde att vi skulle se 1D filmen så tänkte jag bara säga att den var väldigt rolig även om man är som jag och inte är en Directioner :)
Kom hem vid 9 igår och då varvade jag bara ner framför tvn och åt lite innan jag gick och la mig.
Idag är det talangträning som gäller och det ser jag fram emot.
Nu ska jag gå upp ur sängen och börja fixa lite. Typ göra läxor och sånt tråkigt.
Hoppas ni får en bra dag!
Bild från England<3

Outfit for bio

Kjol och cool t-shirt från Topshop


Bike

Hej :)
Ni vet ju redan vad jag ska göra idag och om en stund så cyklar jag iväg för att träffa lite kompisar och cykla och köpa godis. Först ska jag bara spela piano och lite så typ. Sen ikväll ska jagj ju på bio och vi ska se One Direction filmen och kanske en film till, vi får se.
Får se hur mycket jag hinner blogga idag men ska försöka, puss<3
 

Grymma planer

Hej :)
Idag har jag och några kompisar gjort upp grymma planer för imorgon! Har ju fått en ny cykel och då vill jag gärna inviga den så jag och 3 andra ska cykla och köpa godis. Sen drar alla hem, lämnar cykeln och äter lunch och efter det möter vi upp ännu en kompis och drar in till stan för att se på bio. Kommer bli såå kul! Om jag får vill säga... Har faktiskt inte pratat med mina föräldrar än :P Men det går nog bra hoppas jag.
Idag är det äntligen fredag och det var tänkt att jag skulle ha piano och tennis men pianot blev inställt så det blir bara tennis senare ikväll. Det är första gången för denna terminen så det ska bli kul :)
Nu ska jag kolla på Top Model, puss<3
 

Time is ticking

Hej :)
Tiden går fort när man.... Har inte haft så roligt men tiden har gått fort ändå. Snart är det dags att åka iväg till match. Ska bli riktigt kul att spela idag. Kommer komma hem sent ikväll och antagligen vara jättetrött imorgon men som en sa på en film vi såg på i skolan idag så lever jag som en fågel. Tänker inte på morgondagen, lever i nuet. Iallafall så ska jag alldeles strax ta och byta om och sen börja tagga igång.
Puss<3
 

Mycket prat lite handling

Hej :)
Tänker ofta att nu ska jag göra det här eller det här men sen gör jag det aldrig eller så börjar jag men orkar inte slutföra det eller så. Ska börja bli bättre på att faktiskt ta tag i saker och slutföra dom också. Vi har pratat om att tapetsera om mitt rum länge nu men vi har fortfarande inte gjort det. Ska börja tjata lite nu så vi/jag får någonting gjort någon gång.
Säger jag att jag ska städa mitt rum så ska jag göra det osv. När to do list eller vad den nu heter var dagens app för ett tag sen så laddade jag ner den och nu ska jag verkligen börja använda den.
Att göra listor med saker att göra och sen kunna stryka något man gjort är underbart så om du är som jag så är det ett tips ;)
I will

Halloj

Hejsan :)
Jag och Linnea hade jättekul<3 Vi gick i lite affärer och så. Fick med mig 2 böcker hem, hoppas dom är bra.
Ikväll ska jag kolla på Idol, dom är ju i Göteborg nu, bästa staden!
Ganska trött nu så orkar inte skriva så mycket...
Puss<3
 

Waiting

Hej!
Sitter och väntar på Linnea nu, hoppas hon kommer snart för det är tråkigt att vänta. Vi ska iallafall gå lite i affärer, kanske fika och så<3 ska bli jättekul för det var ett tag sen vi träffades. Hörs när jag kommer hem!


Ordinary monday

Hej!
Idag har bara varit en vanlig måndag. Kom hem vid 4 och har inte gjort så mycket. Ska kolla lite på andra avenyn nu och sen äta. Har träning ikväll precis som vanligt. Har inte så mycket mer att skriva och tror inte jag kommer orka blogga sen när jag kommer hem sent ikväll så ses imorgon ifall vi inte hörs innan<3
 

Glee cast season 1

Hejsan :)
Sitter i skolan nu, har lunchrast så börjar om typ 20 min. Tänkte berätta om skivan jag köpte igår.
Köpte Glee cast säsong 1, alltså alla låtar som är med i säsong 1. Det är då covers men eftersom det är skådisarna i Glee som sjunger så är dom ändå sjukt bra<3 Det är typ 147 låtar för 99 kr så man får mycket för pengarna. Det var svårt att välja vilken säsong jag skulle välja att köpa. Ville helst ha från den senaste säsongen (4) men den har inte kommit ut än så tänkte att jag börjar med att köpa 1:an så kan jag köpa andra säsongen sen och till slut kommer jag nog ha alla ^^
Ses hemma sen<3

Ätbara vinster är goda

Hej :)
Kom nyss hem från träningen och har duschat. Har tagit på mig myskläder och sitter nu vid datorn. Tänkte att jag skulle slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska kolla lite på tv och mysa med mina vinster från Lisse.
Imorgon är det måndag, jobbigt :/ Får stå ut, har iallafall en liten sovmorgon.
Ska köpa en skiva från iTunes ikväll så jag har något bra att lyssna på. Kanske hjälper mig att stå ut med skolan och plugg och allt det? En riktigt prisvärd skiva faktiskt. Kan ni gissa vilken? Berättar mer om det sen när jag köpt den.
Nu ska jag gå och kolla på tv innan klockan blir för mycket, puss<3
You´re the straw to my berry and the apple to my pie<3

Grattis bästii!<3

Vill börja inlägget med att säga grattis till en av mina bästisar, Karin<3
Grattis!
 
Idag så ska jag antagligen åka och kolla på cykel. Har nämligen ingen och eftersom mammas är på landet så kände vi att det kan vara bra att ha en hemma. Nu på hösten är det ju rea också så det är bra :)
Ikväll så ska jag träna och innan det ska vi äta tacos, mums.
See ya later<3