Liseberg

Hej!
Dagen idag har varit jättebra :) var ju på Liseberg och kom precis hem. Åkte då mycket jag hann och prioriterade din största grejerna och hann det jag tänkte. Hade också turen att vinna 2 grejer och faktiskt få 2 små söta grodor. För när vi åkte kålerado det sista vi gjorde var det några i en annan båt som kastade in dom i våran :P Nu ska jag lägga mig för jag är jättetrött, puss<3


Tagga tagga tagga

Godmorgon/förmiddag :)
Måste bara säga att jag älskar mina nya hörlurar! Har dom på mig nu och lyssnar på musik.
Ganska snart så åker jag iväg för att spela match. Vi ska möta ett bra lag så det blir en tuff match.
Efter det skyndar vi hem för att dra iväg till Lisse. Som ni fattar så kommer jag ha väldigt mycket att göra så kanske inte hinner blogga mer idag. Får se helt enkelt ;)
Nu ska jag börja tagga igång, puss<3
Bjuder på webcam bild

Happy girl!


Veckans värsta lektion typ

Godmorgon<3
Sitter i skolan nu, tog bussen imorse eftersom att det regnar ute :( Ska nu ha typ veckans jobbigaste lektion. Musik en fredag morgon! Hej kom och hjälp mig typ. Hoppas jag inte får huvudvärk eller något men annars kan nog denna dagen bli helt okej. Lite sur sen igår då mina föräldrar bestämde att vi skulle till Lisse imorgon efter min match. Hade hellre gått på söndag eller lördag nästa vecka men då kunde inte dom som vi ska gå med så dom fick bestämma :@ vi kommer ju inte kunna vara där förrän vid 4, tidigast! Så då missar jag massa åktid och vi är bara där en gång om året så jag blev lite sur... Jaja that´s life, att barn inte får vara med och bestämma.
Hörs senare<3
Btw, gjorde ju mjukglass igår, mums<3

Egen tag- Mitt nästa köp

Hej :)
Tänkte hitta på en egen tag som jag då ska göra :)
Kallar den mitt nästa köp-tag och jag ska då svara på frågor om vad jag ska köpa härnäst i olika kategorier typ. 
 
1. Min nästa mascara- Maybelines Big eyes volum´ express mascara
2. Min nästa parfym- DKNY, sweet macaron eller New York
3. Mitt nästa elektroniska köp- Urban Ears!!!
4. Mitt nästa klädesplagg- Svarta jeans eller en mysig tröja
5. Mitt nästa par skor- Uggs eller höga stövlar till vintern
 
Det fick räcka med 5 frågor eftersom jag inte kom på så många fler roliga. Kommentera om ni gör det ;)
Nu ska jag iallafall kolla klart på Carrie Diaries.
Ses imorgon<3
 

Tack Pether!

Hej :)
Kom hem från skolan ganska nyss. Fick sluta typ en halvtimme tidigare idag, tack Pether!
Idag har jag faktiskt inget speciellt för mig. Brukar ju ha piano på torsdagar men har bytt till fredagar eftersom min konfirmation komma vara på torsdagar. Är inte med kompis idag utan känner att det kan vara ganska skönt att ha lite egen tid och bara ta det lugnt. Är faktiskt inte med kompis så himla ofta.
Har inte några läxor heller (förutom att jag måste träna piano) så det är nice :)
Nu ska jag kolla runt lite på datan och sen kanske kolla serier eller hitta på något annat. Kanske typ "fönstershoppa på nätet", älskar nämligen att kolla på kläder m.m.
Eller nu vet jag! Göra mjukglass, som faktiskt är min favoritglass<3
Vi får väl se, puss<3
Har inga roliga bilder att lägga ut

Tiden räckte inte till

Godmorgon<3
Tyvärr så hann jag inte blogga igår för jag och några andra cyklade till träningen igår. Vi bor ca 1,5 mil ifrån där vi tränar så det tog lite tid. Hann typ komma hem, äta något litet, packa en väska och sen dra iväg.
Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde och väldigt kul :)
Nu sitter jag i skolan och ska snart ha sv-lektion. Vi jobbar med noveller just nu.
Bloggar mer när jag kommer hem, puss<3
Gammal bild men jag har inga nya på den här datorn...

Mitt nästa köp

Hello
Ska snart kolla på idol som börjar snart så skriver detta inlägget lite fort nu. Kan ju inte missa idol liksom det är ju typ tradition att kolla på det xD
Funderar iallafall på att köpa nya hörlurar. Hade ett par dåliga innan men vet inte ens vart dom tog vägen? Annars har jag bara såna snäckor eller vad man ska kalla dom. Så mitt nästa köp kommer seriöst bli ett par Urban Ears. Skitsnygga hörlurar som finns i massa snygga färger. Måste skaffa såna!
Ska kolla runt lite vilken färg jag vill ha och vart dom finns till bra pris, nu måste jag rusa puss<3
 

Just a normal day

Hej :)
Idag har det varit en vanlig tisdag. Varit i skolan, kom hem för ett tag sedan. 
Ingen träning idag utan ska bara ta det lugnt, kolla på några avsnitt av andra avenyn och sen ikväll kolla på idol. Kanske göra lite läxor också?
Ska försöka fixa ett läsvärt inlägg sen eller typ åsiktsinlägg eller vad jag ska kalla det.
Får se om jag kommer på något bra att skriva men ska iallafall fixa något/några inlägg till idag ;)
Puss<3
Idag är det soligt :)

I need

Känner att jag behöver en ny header asså... Grejen är att jag inte har några nya bilder som skulle kunna passa på en header. Måste fota snart alltså! Vet heller inte hur den skulle se ut. Kommentera era bloggar så kan jag besöka och kanske få lite inspiration?
Får fråga typ Becca om hon kan gå ut och fota lite snart för solen kanske inte kommer fram så ofta nu under hösten?
 

Today is monday

Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Fick sluta ganska mycket tidigare idag, lite mer än en halvtimme :)
Behövdes för måndag är en så jobbig dag. Kanske inte så himla jobbiga lektioner och så men måndagar är allmänt jobbiga.
Ikväll har jag träning, den är sen så kommer antgligen vara skittrött imorgon. Kommer komma hem efter 10 ikväll.
Nu sitter jag iallafall i soffan och äter bulllar<3 Bra att ladda med innan träninge, haha!
Får se vad jag hittar på härnäst, puss<3
Vad vill ni läsa om och se för bilder??

Sunday

Idag är det redan söndag, förstår verkligen inte vart tiden tar vägen!
Nu på förmiddagen ska jag bara ta det lugnt och sedan har jag match.
Skrev ju typ ett "åsiktsinlägg" igår som ni kanske märkte. Brukar nästan aldrig skriva sådana eftersom jag inte kommer på något bra att skriva om eller för att det inte känts som min grej. Kanske borde jag skriva såna oftare eller vad tycker ni?
Nej nu ska jag nog spela lite sims så hörs senare<3
Jag och karin när vi tagit examen på språkresan<3 Längtar tillbaka!

Går det att vara sig själv?

Alla påverkas av varandra. Det finns alltid grejer som är inne och som alla köper för att dom vill vara lite coola eller vad det nu är... Undra egentligen hur just det som är populärt egentligen blev det. Vem är det som bestämmer vad som är inne och vad som är ute? Tänk vad kul om man inte påverkades av varandra så mycket.
Skulle vara mycket roligare om man gick på stan och alla hade sin egen stil istället för att alla tjejer nu går runt i primeboots och kläder från Fiorucci och Tessie. Vet att det är lite svårt att ha olika stilar eftersom dom flesta går till samma affärer. Men kom ihåg att man alltid ska vara sig själv och tycka som man vill. Du måste inte ha det som alla andra har bara för att dom har det ;)
När man var liten brydde man sig inte lika mycket. Hade man sköna kläder så var allt bra :)

Busy tomorrow

Hej!
Imorgon kommer jag antagligen inte hinna blogga så mycket och då tänkte jag slänga in detta inlägget så att ni vet om det och varför. Imorgon bitti ska jag spela match och sedan hem och duscha och fixa mig för att åka iväg på kalas. Kanske kommer hinna slänga in ett snabbt inlägg men kan inte lova något ;)
Kommer nog hem sent imorgon också och kommer då vara väldigt trött eftersom jag måste upp ganska tidigt imorgon.
Nu ska jag sova så jag orkar spela match imorgon, puss<3
 

Något att läsa


Spagetthi legs

Hej :)
Kom hem för en liten stund sen och har duschat av mig lite. Idag var det ingen vanlig dag i skolan utan vi delade in oss i grupper (inom arbetslagen c, d och e) och gick åttor och sjuor tillsammans en bana som niorna fixade. Vi svarade på frågor och gjorde olika sammarbetsövningar. Detta gjorde vi förra året med och kommer göra nästa år också fast då går ju jag i nian och då kommer jag hålla i en station. Vi gick en lång slinga i skogen men om man räknar med att jag gick till startplatsen och sen hem från där vi slutade så har jag gått en mil idag. Är lite spagetthi i benen nu eftersom jag faktiskt träna igår och har gjort det nästan varje dag denna veckan.
Nu ska jag iallafall ta det lugnt och njuta av att det är fredag. 
Hörs senare<3
 

På riktigt nu

Hej :)
Är hemma från skolan nu, kom för bara några minuter sedan typ. Känner att skolan verkligen har dratt igång på riktigt nu! Eller det gjorde den ju i och för sig redan andra dagen efter sommarlovet. Jobbigt! Innan så har alltid HELA första veckan varit chill och nu var det bara första dagen. Stor skillnad faktiskt. Idag ska jag iallafall träna och spela piano också som jag typ har skrivat 100 gånger nu men jaja. Ska se till att ett av mina favvoprogram spelas in medan jag tränar. (Carrie Diaries)
Nu ska jag kolla lite bloggar, spela lite sims och äta mat för jag är hungrig.
Hörs<3
 

Outfit

Ni vet ju redan vad jag ska göra idag typ (om ni läste förra inlägget). Iallafall ska jag gå i skolan, träna och kanske ha piano. Här kommer n outfit bild


Idol

Hej!
Ligger och kollar på idol nu igen. Har varit i skolan idag, hade idrott och då var vi ute och sprang. Efter skolan var jag med Rebecca en stund och sen gick jag ut och sprang. Väldigt nöjd med mon prestation faktiskt och man får ju tänka på att jag sprang imorse också. Nu ska jag kolla klart på idol och sen gå och lägga mig så jag orkar med dagen imorgon. Ska både gå i skolan, träna och kanske till och med ha piano.
Hörs<3


Taras

Hej :)
Kom nyss hem från stan. Vi åt på Taras och det var jättegott så nu är jag jättemätt.
När jag kom hem låg IKEA katalogen i brevlådan så tänkte kolla i den lite. Kul att bara kolla lite och kanske få lite inspiration. Ikväll ska jag kolla på Idol igen och även packa gympapåsen (det var ett tag sen) för vi har första gympalektionen imorgon.
Nu på hösten brukar vi ha orientering, vilket jag hatar men det är bra för då får man det överstökat. Orienteringen är väldigt viktig för betyget så ska ändå göra mitt bästa :)
Nu ska jag kolla lite bloggar och videos på yt, ses<3
Bild på Glimminge hus i Skåne (Random bild)

Grattis!

Är påväg till stan nu. Mina föräldrar firar 20-årsdag tillsammans så vi ska ut och äta<3
Grattis till dom!


Nöjd :)

Hejsan
Sitter vid tvn nu och kollar på idol som börjar idag. Efter skolan följde Karin med hem och vi spelade Sims och började spela in en musikvideo :) för en stund sen var jag ute och sprang. Tror jag sprang ungefär 4 km. Eftersom vi inte kommer ha någon träning denna veckan sa vi att var och en skulle springa själva (minst 2 ggr så nu har jag sprungit 1 iallafall). Imorgon drar skolan igång på allvar... Kommer bli jobbigt!
Jaja, ses imorgon<3


Första dagen i skolan

Nu börjar skolan igen då... Skönt att börja 12 iallafall men vart tog sommarlovet vägen?


Såååå trött!

Hej :)
Kom hem för inte ens en timme sedan. Är nyduschad och ligger i sängen med datorn.
Lägret var jätteroligt! Fick umgås med hela laget, träna lite, spela 2 matcher m.m.
Idag städade vi där vi bodde och sedan spelade match efter det så åkte vi nästan direkt hem.
Är så himla trött nu för det blir oftast inte så mycket sömn när man är på läger. Dessutom så var det hål i min luftmadrass så efter halva natten så låg jag nästan på golvet. Fast det funkade ändå okej och det gick bättre inatt än igår natt.
Men är iallafall jättetrött nu och börjar även bli lite hungrig. Ska bara ta det lugnt nu, äta något och lägga mig i tid eftersom skolan börjar imorgon. Som tur är så börjar jag klockan 12 så jag får väldigt lång sovmorgon :)
Puss<3
Bild från ett café vid kiviks musteri i skåne

Läger

Hej!
Har inte hunnit blogga något sen jag åkte men jag har varit upptagen. Vi har haft jättekul än sålänge och idag spelade vi en match som vi vann :)
Bloggar antagligen inte igen förrän jag är hemma, puss<3


Ny outfit m.m.

Här kommer bilder på det jag shoppade igår ;)
Tröja- Topshop 269:-
Kjol- Topshop 269:-
Örhängen- silver outlet 45:-/st
Strumpor- Tgr 20:-
Tändsticksask- Balders hage 5:-/st


Imorgon smäller det

Hej :)
Ska snart gå och lägga mig nu, faktiskt väldigt trött. Dagen idag har varit grym! Först iväg till Linnea, vi hade jättekul<3 Sedan direkt in till stan och träffa mamma för att klippa oss. Blev ingen ny frisyr utan bara toppa.
Sedan åt vi jättegod mat på ett italienskt ställe, som blev min lunch dock lite sen men jaja.
Vi hann även springa lite i affärer, fick med mig lite saker hem. Orkar inte visa nu men kanske tar lite kort med mobilen imorgon bitti om jag hinner/orkar.
Imorgon ska jag ju på läger med laget :) Ska bli jättekul! Har i stort sett packat klart nu, bara några grejer kvar som jag får lägga ner imorgon.
Har glömt att berätta detta men vi fick faktiskt hem ett paket för några dagar sedan. Det var från Ginza och innehöll lite grejer som jag och pappa beställt. Köpte 2 spel, Sims 3 årstider för 239:- och tabloid tycon för endast 10:-. Vet inte om det är bra eller roligt men ibland får man chansa och kom igen... 10 kr!
Bjuder på en bild från en match i dam em som gick här i Sverige i år.
Godnatt<3
 

Fullt upp

Hejsan :)
Ska snart gå till bussen för jag ska åka och träffa Linnea<3 det var ju ett tag sen så det ska bli jättekul! Sedan åker jag direkt in till stan för att träffa mamma för vi ska klippa oss. Så jag kommer ha fullt upp hela dagen, får se om jag ens hinner blogga. Annars får jag ta mig lite tid när jag kommer hem. Måste även packa idag för imorgon åker hela lagret på läger :) ska bli jättekul!
Nu måste jag gå, ses<3
En bild på dagens outfit


By the way- Bokstavligen


Innan klockan slagit tolv

Hej :)
Klockan ringde imorse vid kvart över åtta, precis som den gjort hela denna veckan. Orkade inte gå upp utan tillät mig själv att ha lite sovmorgon till halv tio. Gick upp och åt frukost och sen tog jag ett bad, använde hårinpackning, smörjde in med med body butter och hade ansiktsmask. Känner mig riktigt fräsch nu alltså! :)
Allt detta har jag gjort nu och klockan är inte ens tolv än, helt otroligt vad mycket man kan hinna med om man går upp tidigt och nu har jag ändå hela dagen framför mig.
Hade inte tänkt göra något speciellt idag, typ vara hemma och vila. Kanske drar ner till en kompis för att äta där innan träningen.
Bjuder på en till bild från botaniska ;)
 

En av varje

Hej :)
Idag har jag varit med Becca, hon kom hit vid 11 eller något. Vi har haft jättekul idag! Spelat monopol, jag vann ofc ;) Vi har åkt lite skateboard, spelat sims, kollat film och snackat massa<3
Imorgon ska jag kanske vara med Linnea :) Hoppas det blir så!
Nu ska jag sitta lite vid datorn och kanske läsa lite i nya Frida-tidningen?
Apropå rubriken så handlar den om bilder. Tänkte bjuda på en bild av varje mapp som ni inte sett så många bilder av. En från Gothia invigningen, en från landet, en från skåne och en från botaniska ;)
 

Min dag

Hej!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag ska sova. Har inte uppdaterat er så mycket idag men har inte haft något kul art skriva... Har varit hemma hela dagen och typ bara suttit framför datorn. Imorgon ska jag iallafall inte ja så tråkigt! Kommer antagligen träffa någon eller typ fixa hemmaspa ^^ nu ikväll så har jag tränat (kom hem från träningen 10) så är ganska trött nu.
Ska sova nu för klockan ringer imorgon igen.
Godnatt<3


You know I love....FLOWERS

 

Dags att sova

Hej :)
Imorgon tänkte jag börja sätta klockan så ska faktiskt snart sova. Många tycker nog jag är helt sjuk i huvudet som börjar sätta klockan och lägga mig tidigt redan en vecka innan skolan börjar men vi får väl se sen när skolan verkligen börjar. Vem kommer va piggast och kunna prestera bäst?
Tänkte göra upp ett ungefärligt schema för denna veckan. Vill ha fullt upp så mycket som möjligt denna veckan :)
Vi får väl se vad jag hittar på men tråkigt tänker jag inte ha iallafall!
Nu ska jag snart sova så vi får höras imorgon.
Puss<3
 

Botaniska

Hej :)
Varit i Botaniska trädgården med mina föräldrar nu på förmiddagen. Tog en massa fina kort som ni kommer få se när jag fört över dom till datorn. På väg hem handlade vi på Ica Maxi. Vi brukar egentligen alltid handla på Coop men jag ville gärna handla på Ica för jag har hört att dom ska ha fått in Elf smink och borstar. Dom hade ganska mycket smink och sånt men tyvärr inget från Elf...
Nu ska vi nog snart äta, eller jag hoppas det iallafall för jag börjar bli hungrig. Ikväll är det träning som vanligt och sen ska jag lägga mig i tid. Ni vet, jag försöker ju vända på dygnet ;)
Puss<3
 

Med små steg

Hej :)
Vi kom hem för några timmar sedan och sen dess så har jag fixat lite på rummet och bara tagit det lugnt.
Känner hur skolstarten närmar sig med små steg nu. Snart bara en vecka kvar! Detta sommarlovet har gått otroligt fort enligt mig.
Alla youtubers börjar göra back to school grejs och andra videos som har med skolan att göra.
Blir själv lite sugen faktiskt, kanske borde lägga upp videobloggar här på bloggen?
Iallafall, resten av denna helgen blir lugn och skön. Sedan nästa vecka ska jag börja gå upp tidigt, lägga mig i tid och försöka ha något att göra på dagarna så det inte blir för slappt. Måste vänja mig inför skolan. Det kommer även märkas på bloggen att skolan börjar snart. Tänkte göra lite skolinspirerade inlägg med tips inför skolan m.m. Svea kommer tipsa om en massa bra grejer ;P
Nu ska jag kanske göra mig iordning och bädda ner mig i sängen trots att klockan bara är 20:18 när jag skriver detta men tänkte kolla på en film eller serier eller något.
Vi hörs imorgon, godnatt<3
Med tiden blev hinken och spaden till penna och papper...
Bilden är tagen av mig ©

New shoes


Mina nya kuddar

Köpta på skroten


Kalle is my friend

Hejsan!
Är fortfarande i sommarstugan. Har ganska tråkigt faktiskt för alla andra jobbar så jag får roa mig själv. Vi ska äta lunch här iallafall och sen typ åka hem. Som tur är så har jag en Kalle pocket med mig så jag har något att läsa :)
See ya later<3


Dags att vända på steken

Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga godnatt<3 Lägger mig tidigt ikväll eftersom det snart bara är en vecka kvar till skolan börjar och jag tänkte börja vända på dygnet. Tror faktiskt att det kommer kännas skönt att gå upp tidigt. Känner att jag hinner med mer under dagen om jag börjar tidigt. Även om jag lägger mig tidigare för på kvällen gör man ändå inte så mycket. Typ bara ligger och såsar i soffan eller sängen och håller sig vaken genom att kolla på film eller något.
Bjuder på en random bild från mobilen.
Godnatt<3


Det går dåligt

 

Eftersom vi hade med lakan och kläder i bilen så fylldes den fort. Det har inte gått så bra för mig. Har shoppat ganska mycket... Nu får jag skärpa mig!


Vem sa att det skulle bli lätt?

Hej!
Sitter i bilen nu och bloggar från mobilen. Idag ska vi besöka massa olika tygaffärer, inredningsaffärer och sånt. Dom flesta är fabriksförsäljningar eller håller på att gå i konkurs så dom säljer ut. Vi ska även besöka en skoaffär. Skrev ju igår att jag ska försöka att inte shoppa så mycket. Mina föräldrar gör det inte lätt för mig. Vi får väl se om jag kan låta bli att shoppa för mycket. Inredning och sånt tycker jag är jättekul!
Sedan åker vi till farmor och fikar och sedan vidare till sommarstugan för att hälsa på mormor och sova över.
Hörs senare<3
 

Diaries

Hejj :)
Ska snart kolla på en av mina favoritserier, The Carrie Diaries som går på tv11 varje torsdag klockan 20.00.
Jag gillar serier jättemycket men det är svårt att hitta bra serier. Som tur är finns det en massa andra personer som kan tipsa en! Följer just nu Glee, Morden i Midsomer, The Carrie Diaries och Hawaii Five-0.
Vet att det är jättemånga som följer pll, Pretty little liars och tycker den är jättebra. Funderar faktiskt på att börja följa den. Kommer ha mycket tid nästa vecka eftersom jag är ensam hemma då. Iallafall på dagarna när mina föräldrar jobbar.
Om ni vet någon bra serie som ni tror att jag kanske gillar så kommentera gärna ;)
Nu ska jag gå så jag inte missar Carrie!
Puss<3
Bild från ett café vid Kiviks musteri i Skåne

Spara vs Slösa

Hej :)
Har spelat nya finans med pappa hela förmiddagen men vi tog en paus nu och ska snart äta tror jag.
Han började tröttna lite så det passade bra med paus. Jag däremot tröttnar aldrig utan skulle kunna spela hur länge som helt!
Sitter just nu och kollar runt på olika hemsidor och kollar på grejer jag vill ha m.m.
Är verkligen en shoppaholic! Fast samtidigt är jag även en ganska sparsam person... Vet inte hur det går ihop men så är det iallafall.
Många gånger köper jag väldigt onödiga saker som jag faktiskt inte behöver medan jag andra gånger går och tänker på att jag vill ha en viss grej jättelänge och sen när jag väl köper det så använder jag det verkligen.
Ska verkligen försöka bli mer spara än slösa nu. Jag gillar ju matte så detta med pengar och så tycker jag är jättekul :) Har tänkt många gånger att jag ska göra en budget men det känns lite onödigt eftersom jag har månadspeng och inte har så stor inkomst.
Vi får väl se hur detta går. Det går verkligen i perioder då jag är jätteshoppingsugen och ibland är jag inte alls sugen så vi får väl se hur detta går nu. Bra hoppas jag iallafall!
See ya<3
 

När det regnar...


Bilder från Skåne

Det här var bara några av alla bilder men dom här bilderna ger en väldigt bra överblick om vad vi gjorde i Skåne ;)
Har massa bilder att bjuda på från olika saker så håll koll här på bloggen!

Shopping

KICKS-
Eos lipbalm 89:-
Vit kajal från isadora 79:-
Vässare 20:-

BOKIA-
Skolkalender 119:-
Pennor 12 st 19:-
Suddgummi 5:-


Goodnight


This has happened

Hej :)
Tänkte berätta vad som hänt medan jag haft sommarlov från både skolan och bloggen och massa andra saker.
Efter Gothia cup så åkte jag och min familj ner till sommarstugan. Vi var där i 2 veckor och njöt av det fina vädret, badade och massa annat skoj.
Varit på 2 marknader (brukar gå på dom) och köpt lite småsaker, ätit god mat på restauranger, cyklat, badat, spelat en massa kort och massa annat kul :)
Sista veckan vi var i sommarstugan åkte vi på en 2 dagarsutflykt till Skåne.
Vi besökte ett musteri, åkte ånglok, övernattade på hotell Svea, besökte Glimminge hus och åt Åhus glass innan vi återvände till sommarstugan igen.
Kom hem till Göteborg i Söndags förmiddag. Annars har det inte hänt så mycket. Jag och Becca var och shoppade igår men ni har ju redan sett vad jag köpte (se förra inlägget).
Har massa bilder som ni inte sett! Från EM i damfotboll, Gothia invigningen, sommarstugan och Skåne.
Ni kommer få se dom allt eftersom för det skulle bli för mycket att ladda upp alla i ett inlägg. Kommer inte ens att lägga upp alla på bloggen för att det är så himla många. Men dom bästa kommer ni såklart få se ;)
En bild från besöket på Kiviks musteri

New in

Ljus- Yankee candles 29:-/st

Ljushållaren- 19:-

Linne- New yorker 49:-

Magnetiska pratbubblor- Tgr/Tiger 20:-

 

 


Try Try Try

Hej :)
Var väldigt länge sen jag bloggade nu och har inte bloggat alls mycket under sommarlovet...
Själv tycker jag det är jättesvårt att hålla bloggen uppdaterad under sommaren för man vill njuta så mycket som möjligt av lovet och eftersom min blogg inte är så stor så tänker man att det ändå inte spelar någon roll.
Nu ska jag inte tänka så mer utan försöka hålla bloggen uppdaterad och satsa mer än jag gjort innan.
Självklart är jag inte 100% säker på att det blir som jag skriver nu men man kan ju alltid försöka, right?
Krävs ju faktiskt bara några minuter per dag för att fixa några helt okej blogginlägg och det är ju bättre än inget.
Ville bara skriva nu att jag är back on track och ska ta tag i bloggandet igen.
Nu kan allt bara bli bättre! Kommer fler inlägg senare idag så ni får lite update om vad jag gjort ;)
Puss<3