Fåglar i siden

I förmiddags satt en jättestor flock sidensvansar i ett träd utanför mitt hus och de flög även fram och tillbaka mellan olika träd och buskar. Jag passade självklart på att ta massa bilder så här får ni se några av dem bäst och resten kommer ut här på bloggen eftersom ;)
 
 
 
 
Den sista är min favorit, vilken tyckte ni var lite finare än dem andra? Som sagt tog jag ganska många och ni kommer även få se dem efter hand ;)
 

Tjuvstart

Hej!
Idag har jag och mamma köpt speglar till både mitt rum och mammas och pappas :)
Vi har även handlat mat och har precis ätit nu. Idag tjuvstartade vi lite och satte upp adventsljusstakarna och imorgon tror jag vi tar fram alla tomtar och så. Eller brukar man göra det på advent också? Vi ska iallafall sätta upp julgardinerna imorgon.
Om en stund ska jag fixa ett inlägg med bilder som tagits idag, berättar om dem i inlägget men här får ni en bild på min fina adventsljusstake iallafall,
puss<3
 

Myskväll

Hej!
Är hemma nu och ska börja min myskväll. Sitter just nu i sängen med datorn i knäet och en godispåse bredvid mig (tack papi<3). Om en stund ska jag gå och titta på idol men först hinner jag göra lite annat som att just sitta vid datorn.
Puss<3
Haha, hitta den här gamla egopicen från fjällen xD

Rainy friday

Hej
Kom hem ganska nyss och slängde mig nästan direkt på soffan. Såå skönt med fredag!
Idag ska jag som vanligt spela piano och tennis och sen mysa i soffan medan jag kollar på idol. Nu väntar jag på att Top Model ska börja och när det gör det ska jag hämta lite glass, mums :P
Imorgon har jag faktiskt inget speciellt för mig, ska nog åka iväg och kolla på spegel till mitt rum. Saknar verkligen en spegel där men vi har inte riktigt haft tid för att kolla på det.
På söndag blire fotboll, ska träna om jag kan om det inte krockar med matchen jag ska spela. Såå taggad för den matchen för det är DM och är superglad att jag får vara med och spela för det är ju bara dem bästa i laget som får göra det! :D
Hörs senare, puss<3
Känner mig lika glad som den här hästen ser ut att vara, dock inte lika fri för har massor med prov framöver :(

Tror du på lyx?

Hejsan :)
Är hemma från konfan nu, kändes lite flum idag även om samtalsämnet var ganska seriöst.
Ikväll tänkte jag kolla på lyxfällan. Kollade mycket på det förr men har inte gjort det nu det sista. Vet inte riktigt varför men dels tycker jag inte om de nya "programledarna" lika mycket som dem förra.
Fast ikväll är det speciellt avsnitt, dem ska besöka sådana som varit med innan. Tyckte det verkade kul och känner igen en tjej som var ganska extrem och hade väldigt höga mål som var lite orealistiska om man kollade på vilken sits hon satt i.
Det är alltid bra att ha mål men det är bättre att ha små, realistiska mål som är hyfsat lätta att uppnå för då kan man ju alltid sätta nya mål att nå. Även om det känns coolt att ha som mål att flytta till New York när man blir stor och man faktiskt ändå vill det kanske det ändå är bättre att ha det målet lite längre fram. Om man är lika gammal som mig, 14 år, dröjer det ett tag innan man ens ska flytta hemifrån och när jag väl ska göra det kanske jag vill helt andra saker. Så ett tips är ju att sätta upp mål som du kan nå inom 1 år för då kan du hålla fast vid dem målen istället för att du upptäcker om 3 år att du inte alls vill ha samma mål som du har nu och att du aldrig hann uppnå dem. Nej... Det är bättre att ha små mål som du kan uppnå nu och glädjas åt det lilla :)
Detta inlägget blev inte riktigt som jag tänkt men det blev nog faktiskt lite mer läsvärt än vad jag trodde det skulle bli, när jag satte mig vid datorn nu för att blogga tänkte jag skriva ett sådant där vanligt inlägg om vad jag gjort och vad jag ska göra och sedan någon liten bild. (Bild blir det väl fortfarande) men det tog en helt annan vändning.
Var det bra eller dåligt? Kommentera gärna!
Puss<3
Ett av mina mål/dröm var att åka på språkresa och det uppnådde jag i somras!
Ganska stort mål men ändå ;P

Såå avis!

Hejsan!
Ska snart gå och kolla på Top model och sedan iväg till konfan men nu sitter jag och kollar youtube. Jag prenumererar bl.a. på Cutegirlshairstyles och även Brooklyn and Bailey (det är deras mamma som har cgh) och dem intervjuar sina föräldrar nu för att dem varit med på inspelningen av Catching Fire. Såååå avis!
Just nu berättar dem om när dem träffade olika skådisar och jag hade mer än gärna också fått träffa skådisarna.
Båda kanalerna är jättbra så prenumerera på dem ;)
Puss<3
Fläta jag har gjort på Becca<3

Lugn kväll

Hej!
Becca har gått hem nu och tänkte bara ta det lugnt nu resten av kvällen. Kanske äta något extra gott också :P
Skolan idag (och egentligen hela denna veckan hittills) har varit ganska chill. Vikarie på idrotten, matte som jag tycker är roligt, halv studieverkstad och sedan 2 timmar för att äta och ta sig till en "trumshow" som inte var jättebra men bättre än lektioner :)
Sedan följde ju Becca med hem och vi har snackat och haft det mys<3
Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan kolla på sista avsnittet av säsong 2 (Pretty little liars).
Det är allt jag planerat för denna kvällen,
puss<3
Tänkte dela med mig av min senaste instagram bild. Macarons är supersöta och supergoda!

Med becci




Utvilad

Hej :)
Är hemma från skolan nu. Imorse hade jag sovmorgon så jag började 10.20 vilket var superskönt. Däremot börjar jag sju på tisdag nästa vecka.
Annars har det väl varit en ganska vanlig dag och ikväll är det träning. Nu tänkte jag snart kolla ett avsnitt av pll, har faktiskt inte gjort det på några dagar nu tror jag.
Har inte så mycket mer att skriva men ska försöka uppdatera mer sen ;)
Puss<3
Random bild

Catching fire

Hejsan!
Sitter på bussen nu och är påväg in till stan för att möta upp pappa för att sen gå på bio. Vi ska se catching fire, har verkligen längtat efter den och alla säger att den är så himla bra så hoppas den är det!
Puss<3



Svea tipsar om....

Handsprit och desinfektionsservetter

Nu när det är höst/vinter går ju mycket sjukdomar som förkylningar och den värsta av dem alla, vinterkräksjukan. Då är det ju viktigt att tvätta händerna noga och ofta eller.... Så tar du bara lite handsprit!
Finns ju även handsprit som luktar supergott vilket gör det ännu bättre :)
 
Tips tips tips!
 

Sunday night

Hej
Har gjort absolut ingenting idag. Eller det har jag väl men inget speciellt iallafall, typ bara varit hemma och slappat och typ spelat sims :)
Har blivit lite beroende igen, men så blir det ju varje gång man köper ett nytt expansionspaket.
Nu tänkte jag fixa ett tidsinställt till imorgon och sedan spela lite mer sims.
Senare ikväll tror jag att jag slänger mig på soffan med lite glass och kollar på någon bra film.
Ha en bra kväll, puss<3
 

Ullared haul

 
Tog inte med riktigt allt eftersom en del var julklappar och en del saker var helt ointressanta, puss<3

Pancakes for breakfast

Godmorgon!
Kom hem väldigt sent igår från cupen, typ vid halv elva. Det gick iallafall väldigt bra för oss, vi hade 2 lag med och båda vann guld fast ett i B- och ett i A-slutspel.
Nu håller mamma på och steker pannkakor till frukost, yummie<3
Solen skiner idag, första gången på ett tag nu känns det som, funderar på att kanske gå ut och fota lite idag eftersom det ändå är fint väder och jag har inga bilder att visa er ;)
Men nu tror jag frukosten snart är klar, puss<3
 

Work in progress



Nu är det bara resten kvar

Hej och godmorgon!
Vaknade vid 10 och har nu ätit frukost och tagit på mig myskläder. Började nyss filma till Ullaredhaulen, har bestämt mig för att göra en video :) Så nu har jag börjat och det är bara resten kvar precis som med dagen, bara resten kvar ;)
I eftermiddag/kväll ska jag spela cup vilket ska bli jättekul!
Nu tänkte jag kolla om jag kan hitta platser till Catching Fire någon dag nu framöver. Vill sååå gärna se den så hoppas att jag hittar. 
See ya later<3
Tyvärr syns inte solen till så ofta längre :(

Idol tonight

Hej!
Tänkte bara uppdatera lite, så detta blir inget speciellt inlägg.
Har varit och tränat och har duschat och ätit nu. Ikväll ska jag kolla på idol som vanligt och försöka lägga mig i tid. Har cup imorgon och även om den är på eftermiddagen så är det ju bra att vara utvilad.
Hoppas ni får en bra kväll, puss<3
Bild från i somras -random-

Bloggare Vloggare

Skillnaden mellan att blogga och vlogga är sättet man når ut till andra. Bloggare skriver på en blogg och vloggare filmar och lägger ut på t.ex. Youtube.
Själv föredrar jag att blogga men älskar att kolla på vloggar lika mycket som att läsa bloggar.
Vloggare gör ofta roliga tags eller challenges osv.
Tycker det verkar skitkul och skulle själv gärna vilja göra sånt fast då i text och bilder. Har nämligen fått en idé att jag ska vara vloggare i en blogg. Eller vänta nu, vad sa jag precis?
Jag menar att jag också vill göra t.ex. tags och "november favoriter" m.m. fast jag tänker göra det i text och bilder här på min blogg. Eller försöka iallafall ;)
Kommer nu bli lättare att veta vad jag ska skriva om eller göra för inlägg för kommer att kunna få mycket inspo av youtube videos med t.ex. challenges m.m.
Det är klart att vissa grejer går inte göra med bild och text men det som går går ju helt enkelt.
Hoppas på att detta är något jag kommer göra och inte bara skriver för att jag tycker det verkar kul. Har en tendens att bli så ibland men nu kör vi!
Puss<3
 

Svea SKA tipsa men om vad?

Hej!
Tänkte fixa lite roliga inlägg nu och även börja fixa med Ullaredhaulen. Tänkte komma på några roliga "Svea tipsar" men vet inte riktigt vad jag ska tipsa om. Så snälla kan ni komma med förslag? Typ en hårprodukt, sminkprodukt, en bra låt osv.
Tänkte även skriva ett läsvärt inlägg, eller om det är läsvärt får ju ni tycka som ni vill och som sagt börja på Ullaredhaulen men funderar fortfarande på hur jag ska göra den.
Uppdaterar mer sen, puss<3
 

Don´t know what to do

Hej!
Är hemma från konfan nu. Var väl rätt roligt men nu ska jag kolla lite bloggar och kolla lite på youtube hade jag tänkt. Vet egentligen inte riktigt vad jag ska göra, kanske blir att jag spelar sims eller kollar pll eller något.
Brukar bli så ;)
Har inte så mycket att skriva men tänkte på något bra inlägg igår tror jag det va... Hmm....
Får typ skaffa en lista där jag kan skriva ner massa så jag inte glömmer bort men om jag kommer på det sen kanske jag fixar det som inställt till imorgon,
puss<3
Random bild bara

Bloggade jag verkligen inte igår?

Hej!
Alltså seriöst, bloggade jag verkligen inte igår? Kändes som det iallafall. Dagarna går verkligen fort nu.
Men det är väl bra för det betyder att julen närmar sig :)
Har iallafall bestämt mig för att spela in Ullaredshaulen i helgen (hoppas bara jag hinner för jag har cup).
Kollade iallafall på matchen igår, synd iallafall att Sverige förlorade mot Portugal. Hade ju varit riktigt kul om Sverige fått spela VM.
Idag har jag inte gjort något speciellt iallafall bara spelat lite sims och kollat pll.
Nya Frida låg i brevlådan idag så tänkte läsa den nu,
hörs senare eller imorgon puss<3
Bild från tidigare i höst

Sims 3 drömjobb


Installerar simset, gör nog ullaredshaulen imorgon ;)

Spagetti arms

Hej!
Har haft idrott, vi hade redskapsgymnastik och är helt slut i armarna nu. Orkar knappt skriva detta inlägget.
Idag ska jag installera mitt nya sims, sååå exalterad :)
Tror jag kommer spela in en ullared haul också, göra en video liksom för det skulle bli så många bilder om jag fota och då skulle inlägget bli så långt, men får se hur jag gör. Ni kommer iallafall få se vad jag har köpt (förutom julklappar och lite annat som inte är intressant).
Hörs när jag kommer hem,
puss<3
 

Någon som vill ha en haul?




Bye bye ullared





Påväg nu




In matkoma

Hej!
Är supermät nu och är typ i matkoma. Nu har vi iallafall ätit klart både fonduen och glass.
Är ganska trött eftersom jag la mig sent igår men ändå gick upp ganska tidigt. Blir nog ganska sent ikväll med, förhoppningsvis inte föööör sent och imorgon går jag nog upp hyfsat tidigt. Iallafall vid 9 eftersom jag och mami ska till Ullared. Har ju träning imorgon kväll så vill ju vara hemma till den och för att vara på den säkra sidan åker vi nog ganska tidigt.
Nu ska jag nog snart gå ner igen, om jag orkar vill säga. Nej men får väl fråga om dem vill hitta på något roligt. Är ju enda barnet men vi brukar faktiskt spela kort så det kanske vi kan göra?
Hörs imorgon tror jag, puss<3
 

Fondue

Halloj!
Har precis varit och handlat med pappa. Tråkigt men nödvändigt för senare idag får vi gäster och då måste vi ju ha någonting att äta. Vi ska göra fondue. Tycker det är supermysigt fast i början när man är hungrig är man jätteotålig, vill ha maten direkt :P
Var ett tag sedan jag åt fondue iallfall så det ska bli jättegott.
Har hunnit fixa lite på mitt rum sen jag kom hem och imorse tränade jag ju så har haft fullt upp. Nu får jag iallafall ta det lite lugnt tills gästerna kommer,
puss<3
En bild från senast jag åt fondue. (I fjällen)

Heja Sverige!

Hej!
Kollar på Sverige matchen nu. Kol igen nu!
Bestämde precis med mamma att vi ska till Ullared på söndag, skojsigt :)
Nu ska jag fortsätta kolla matchen,
Ses imorgon<3



Ett steg framåt och ett steg bakåt

Hejsan :)
Är hemma från skolan nu och det är äntligen helg!
Skolan idag var väl okej, i ett ämne gick det framåt och i ett annat kan man väl säga att det gick bakåt då. (Framåt är bra och bakåt är dåligt.)
Nu ska jag kolla lite på pll och göra lite annat och sedan åka och spela tennis. Ikväll ska jag se Idol och sedan Sverige-matchen som ni kanske vet ;)
See ya later<3
Saknar alla färger, nu är allt bara grått.

Friday morning

Godmorgon :)
Gick upp för en halvtimme sedan och är helt klar så har lite tid att bara ligga och pilla med mobilen. Idag är det äntligen fredag! Ska först gå i skolan och sedan ha träning ikväll. Ska defenitivt se Sverige-matchen ikväll. Bjuder på två andra bilder från "den blåsiga dagen"
Puss<3




Markus

Hejsan :)
Valde att ha rubriken Markus för att på konfan sa dom att om 3 veckor kommer vi ha frågesport på Markusevangeliet i bibeln och man kan vinna 2 biobiljetter. Så tog med min bibel hem för att "plugga" eller ja, läsa den boken, som tur är så är den inte så lång. Annars skulle jag aldrig kunna lära mig vad som står i det.
Nu ska jag nog gå och kolla lite på tv, har läst lite hemkunskap och tyskan tror jag att jag kan nu.
Puss<3
Bilbeln jag fått i kyrkan. Älskar färgen ^^

Cosy.

Hejsan.
Sitter i min säng just nu och har precis kollat på pll. Som vanligt då ;)
Om en stund ska jag gå till konfan, hoppas vi ska göra något roligt.
Min lediga för/eftermiddag har varit väldigt mysig. Bara kollat på film, pll och tagit det lugnt.
Behövdes verkligen för jag är jättetrött. Skönt med fredag imorgon!
Tror jag ska plugga lite när jag kommer hem sen. Läsa lite i ett häfte om matallergi etc. men nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt tills det är dags att gå.
Puss<3
Längtar till sportlovet då jag ska till fjällen<3

Mys

Hej!
Är hemma från skolan nu eftersom jag hade halvdag. Nu ska jag ära mellis och kolla film, hörs sen!

Feeling tired=Sleep time

Hej!
Satte mig inte direkt vid datorn efter duschen men nu sitter jag här iallafall. Har kollat ett avsnitt av pll och ska gå och ta en macka eller lite kräm eller något så jag sover bättre. Är ganska trött så ska även snart sova.
Imorgon har jag ju som sagt halvdag men jag har ju konfa halv fem vilket gör att jag ändå inte kan planera något som tar lång tid så det kanske bara blir att gå hem och ta det lugnt, kolla någon film eller plugga om jag känner att jag behöver det.
Baka något skulle vara gott :) Vi får se imorgon helt enkelt,
godnatt puss<3
Random blombild by me

Tv-program

Hej!
Är hemma nu, det var rätt kul att kolla på upp till miljonen men det blev långtråkigt i slutet. Ska hoppa in i duschen nu och sen bara mysa. Har halvdag i skolan imorgon så får se vad jag hittar på. Bloggar från datorn alldeles strax när jag kommit ur duschen ;)
Här är en bild på studion och bara så ni vet tänker jag inte avslöja något!



Windy





Upp till miljonen

Hej!
Berättade ju tidigare om att jag har lite speciella planer för imorgon. Ska nämligen med en kompis klass och vara publik för Upp till miljonen. Har faktiskt aldrig sett på det programmet innan men hoppas det är bra.
Åker iallafall nästan direkt efter skolan tror jag så vet inte om jag hinner blogga så mycket imorgon.
Vet heller inte vilket datum programmet kommer sändas men om ni vill kan jag berätta när jag vet ;)
Snart ska jag byta till träningskläder för att sedan sticka iväg och träna. Hoppas det inte börjar regna igen,
puss<3
 

Normal tuesday

Hej :)
Idag är det en helt vanlig tisdag. Varit en vanlig dag i skolan och ikväll är det träning.
Ska kolla på ett avsnitt av pll och sedan äta så att jag orkar träna ikväll.
Imorgon har jag däremot lite speciella planer, berättar antagligen om dem imorgon eller senare idag,
puss<3
 

Becci marängi

Hej!
Efter skolan följde Becca med hem och hon är fortfarande här. Vi bakade maränger, mums!
Annars har vi bara chillat och haft det trevligt. Ikväll kommer två bra program på tv som jag ska kolla på och äta upp min maräng som jag har kvar ^^
Har inte så mycket att skriva just nu så kanske bloggar mer senare ikväll eller imorgon,
puss<3
 

Ner och upp

Hej!
Kusinträffen igår var rolig även om jag förlora på bowlingen. Trevligt att träffa alla eftersom det är så sällan man ses :)
I förmiddags var jag på mässa, efter ungefär halva började jag känna mig ganska dålig. Var jättevarm och kände mig svag men jag höll ut och när jag kom ut i friska luften kände jag mig lite bättre men jag kände att jag inte orkade gå hem så jag ringde mamma och bad henne komma och hämta mig. Efter jag kom hem, druckit lite vatten och legat i sängen i typ 5 minuter kände jag mig mycket bättre men jag ligger ändå kvar i sängen nu eftersom det var så skönt. Får se om jag tränar ikväll eller är hemma och tar det lugnt istället. Annars är jag bara allmänt trött nu men det beror nog på att vi kom hem ganska sent igår och jag inte fick sova tills jag vaknade idag heller.
Annars händer inget särskilt idag utan ska bara ta det lugnt och antagligen blir det väl att jag kollar en massa avsnitt av pll, har redan sett ett ;)
Puss<3
Bild på ett kloster i England, tänkte att kloster är nästan en kyrka ^^

Kusinträff

Hej :)
Har varit och tränat nu på förmiddagen och har precis ätit. Snart ska jag och mamma åka iväg både för att köpa farsdag present och en liten present till mammas kusin. Vi ska på kusinträff idag (det är några av mammas kusiner) och 2 av mina kusiner är med också, resten av barnen är mina sysslingar. Vi ska bowla och umgås, bowlade ju i torsdags så jag har ju övat lite men det behövdes ^^
Ska iallafall bli jättekul!
Berättar hur det var ikväll om vi inte kommer hem för sent annars blir det väl imorgon, kommer antagligen inte blogga under resten av dagen och om jag gör det blir det ett litet mobilinlägg,
puss<3
Bild från när jag bowlade på språkresan

Shopaholic

God kväll :)
Är hemma från träningen nu. Pianot gick bättre än jag trodde och tennisen ganska bra. Ikväll ska jag mysa framför tvn och kolla på idol men först ska jag kolla lite videos på yt. Älskar verkligen Ullared hauls och ska dit själv snart. Tänkte göra en liten shoppinglista ^^
Är nog allt en liten shopaholic men samtidigt är jag så himla snål... Hur går det ihop?
För det första älskar jag att shoppa för andras pengar (mammas eller pappas) och spara mina egna. Eller shoppa med kompisar och hitta massa jag vill ha och få dem att köpa massa grejer, kanske inte just det jag vill ha men asså ni kanske fattar xD
Finns faktiskt en film som heter shopaholic eller något sådant och den är riktigt bra, en riktigt tjejig film<3
Nu ska jag göra det jag har berättat,
puss<3
 

Serie time

Hej!
Kom nyss hem från skolan :) Sista lektionen idag var helt klart den bästa, först vanligt bokjobb (vi hade biologi) och sedan det som gjorde den till den bästa. Vår lärare bjöd oss på varsinn sak i elevcafét :D
Så himla snällt!
Nu har det äntligen kommit ett nytt avsnitt av Glee som jag ska kolla på och sen om jag hinner ska jag även kolla på ett avsnitt av pll. Har piano vid 5 som vanligt och efter det tennis,
puss<3
Bild på glass jag åt i England

Bowling

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade alls igår. Jag som skulle bättra mig :/
Hade ju konfa igår och efter det skulle ungdomsgruppen bowla så jag hängde på och det var jättekul :)
Ska bowla imorgon eftersom jag ska på kusinträff (några av mammas kusiner). 
Nu ska jag snart ha musik som är min första lektion för idag.
Hörs när jag kommer hem sen,
puss<3
Inga bilder på skoldatorn, sorry

Bästii<3

Hej :)
Förlåt att jag itne bloggar förrän nu men efter skolan följde Karin med hem, vi fixade lite skolgrejer och bara snacka en massa. Just had a good time<3
Nu sitter jag och kollar pll som jag brukar göra nu för tiden och ska fortsätta med det alldeles strax.
Hoppas allt är bra med er, allt är bra med mig iallafall. Har inte varit så aktiv här på bloggen det senaste men det kan ju råka bero på att jag typ är lite beroende av en viss serie just nu... hehe :P
Ska iallafall försöka bättra mig och försöka lägga ut mer outfit bilder och hela tiden uppdatera vad jag gör och annat skoj.
Wish me good luck!
Puss<3
 

More then good so far

Hejsan!
Kom hem från skolan för nästan en timme sen nu och har typ bara kollat ett avsnitt av pll. Dagen idag har varit mer än bra hittills och ikväll är det träning som jag hoppas blir rolig :)
Har fått nya numret av Frida nu som jag ska läsa senare men det blir antagligen ikväll för nu vill jag se ett till avsnitt av pll och sen måste jag verkligen träna piano. Faktiskt är det den enda läxan jag har just nu eftersom jag hade prov idag. Annars har vi börjat med något nytt i nästan alla ämnen.
Ska försöka slänga in ett till inlägg senare idag men får se om jag hinner innan träningen, annars får det väl bli efter då ;)
Avslutar inlägget med en bättre bild på mitt lövpyssel,
puss<3
 

Happy!

Hej!
Har precis haft prov och kände att det faktiskt gick ganska bra så det var kul för var ganska nervös för detta provet. Nu har jag en halvtimmes rast och sen lektion igen. Här är en bild på dagens outfit
Puss<3



In the dark




Totally hooked

Hej!
Kom precis hem från skolan, vi fick sluta tidigare idag för vi hade vikarie sista lektionen.
Ska nu kolla ett avsnitt av Pll (Pretty little liars). Började kolla på det igår och är nu på 5:e avsnittet. Redan blivit helt beroende men den är ju så bra! Sedan måste jag plugga hemkunskap eftersom jag har prov imorgon och kan det inte så bra än. Får se om jag hinner och orkar blogga mer senare för är ganska trött nu efter första skoldagen efter lovet.
Puss<3
 

Kör en sån här :)

SENASTE:
1. Dryck: Mjölk 
2. Telefonsamtalet: Mamma
3. SMS: Oki från Becca<3
4. Sång du lyssnade på: Lyssnar på Roar med Katy Perry nu ;)
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Nepp, aldrig varit på dejt så...
7. Har någon varit otrogen mot dig: Ja, när jag var 7 xP (Tiden när alla var ihop med alla)
8. Varit kär: Nae, inte riktigt kanske.
9. Förlorat någon speciell person: Jaa :'(
10. Varit deprimerad: Ja, fast inte så seriöst kanske
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, typ alltid i bilen när det är mörkt :)
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Rosa
13. Turkos
14. Vit
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Jaa, många på språkresan! Saknar alla<3
16. Fått ditt hjärta krossat: Nepp
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Vore väl konstigt om inte? :D
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Tror det?
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Det vet jag redan<3
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Hur ska jag komma ihåg det?
21. Kysst en kompis: Nepp
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Använder inte såna B-grejer längre
23. Hur många barn vill du ha i framtiden: 1 eller 2 kanske, svårt att säga nu dock
24. Har du några husdjur?: Vi har ett akvarium i huset.
25. Vill du ändra ditt namn: Faktiskt inte även om man skulle kunna tro det eftersom bloggen heter Sveastyle
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hade kalas och åt tårta och sånt som man brukar göra typ
27. Vilken tid vaknade du idag: Typ 10 kanske
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Släckte lampan
29. Någonting som du längtar till: Vem längtar inte till jul? :)
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Inget speciellt, det får bli som det blir
32. Vad lyssnar du på just nu: Musik :D
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Min pianolärare heter Jens så ja, nästan varje vecka faktiskt ;)
34. Vad gör dig irriterad just nu: Lärare som ger läxor och lägger prov precis efter ett lov :@
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Linnea
37. Singel/upptagen: I´m a single lady
38. Stjärntecken: Oxe
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: It´ns not your buisness
41. Gymnasie: Det får vi se i framtiden
42. Högskola: Samma där...
43. Hårfärg: Mörk blond men börjar få röda toner fast syns bara i vissa ljus :S
44. Långt eller kort: Tror jag räknas som ganska lång
45. Längd: 1.70 :)
46. Vad gillar du gällande dig själv: Gillar nog mig själv som helhet, alla små delar tillsammans ;)
47. Piercings: En i varje öra, haha :P
48. Tatueringar: INGA
49. Höger eller vänster: Höger eftersom jag är högerhänt och fotad
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte opererats
52. Piercing: Tog hål i öronen när jag var 6
53. Tatueringen: Har ingen
54. Bästa vän: Har flera<3
55. Sporten du spelade: Fotboll :D
56. Husdjur: Emma, min första hamster<3
57. Vaccination du minns: Första som jag minns var nog i skolan någon gång
58. Konsert: Har nog aldrig varit på någon riktig konsert, woopsi
60. Alkohol du drack: Mamma har jag druckit någon gång? Isåfall när jag var liten bebis och fick smaka typ
JUST NU:
61. Äter du: Tuggar bara på tuggumi ;)
62. Dricker du: inget just nu
63. Är du på väg att: Skriva
64. Lyssnar du på: Musik
65. Väntar du på: Reklamen ska ta slut
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: I framtiden ja
67. Vill du gifta dig: Också i framtiden ja
68. Karriär i åtanke: Har verkligen ingen aning om vad jag vill bli
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: ögonen
70. Kramar eller pussar: Vet inte riktigt där...
71. Kortare eller längre: Gärna längre än mig
72. Yngre eller äldre: Äldre brukar vara mognare, inte alltid men oftast ;)
73. Romantisk eller spontan: Båda vore trevligt
74. Snygg mage eller snygga armar: Personligheten är det som räknas men båda är inte fel.
75. Tatueringar eller piercingar: Typ inget men kanske en tatuering då..
76. Känslig eller inte: Lagom
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Tveksam
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Nej
80. Gjort något sjukt spontant: Aa
81. Tappat glasögon eller linser: Har inget av det så nej
82. Haft sex: Nej.
83. Krossat någons hjärta: Inte vad jag vet? :S
84. Har någon krossat ditt hjärta: Njaa.
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Ja säkert
87. Gråtit när någon dött: Mhm :'(
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Nepp
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Oftast
90. Mirakel:  Ibland
91. Kärlek vid första ögonkastet: Inte för att jag varit med om det men visst
92. Himlen: Njaa
93. Tomten: Jaaa! :D (nej)
94. Att kyssas på första dejten: Om jag är kär så visst
95. Änglar: Varför inte?
VARA ÄRLIGT:
96. Varit otrogen: Nej
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej, någon player är jag inte ;)
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja, om man vill så
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mat, syre och andra människor<3
100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Tror det ja ;)

Pluggish

Hej!
Inte bloggat innan idag men ni har inte missat mycket. Bara slöat och pluggat en massa. Håller fortfarande på att plugga så hörs senare,
Puss!<3



Ljuslykta av mjölkpaket

Steg 1. Ta ett tomt mjölkpaket och skölj ur det noga. Ett juicepaket funkar också ;)
Klipp den form du vill ha, jag gjorde typ ett hus.
 
 
Steg 2. Måla utsidan med svart färg. Jag använde hobbyfärg och det funkade bra.
Låt det sedan torka!
 
 
Steg 3. Ta en knappnål eller liknande och stick en massa hål. Antingen kan du göra ett mönster eller bara stick lite random eller vad du nu känner för. Tänk på att hålen måste synas och man ska kunna se igenom dem.
 
 
Steg 5. Ta en ljuslykta med ett vanligt värmeljus i och sätt i den.
 
 
Nu är du klar! :)
 
 Dock syns det mycket bättre i mörkret ;)
Hoppas ni uppskattade detta enkla pysslet och kommentera om ni vill ha fler "tutorials".

Lördag idag

Hej :)
Har påbörjat pysslet nu och även slått in en present. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Sov länge vilket var jätteskönt! Igår var sista dagen på lovet vilket var ganska tråkigt men har iallafall idag och imorgon innan skolan börjar igen. Har fotat det jag gjorde igår och börjat fota en steg för steg guide till dagens pyssel. Tyvärr blev det inte från allra första steget men nästan ;) Tyvärr dog kameran så laddar batteriet nu. Bra timing ändå för det måste ändå torka nu i ca en halvtimme.
Så fort jag är klar ska jag sätta igång att plugga, 
puss<3
Gammal bild men har ju inga nya :/

Efter en kall dusch

Hej!
Kom hem från tennisen för inte så längesen och har tagit en kall dusch och hoppat i myskläder.
Ska alldeles strax ta något och äta och sedan lägga mig i soffan och kolla på idol men eftersom det är en stund kvar innan det börjar har jag lite tid att kolla lite bloggar och blogga m.m. ;)
Som ni kanske har sett pysslade jag lite innan idag (se förra inlägget) och innan idag handlade jag också för ett annat pyssel. Tyvärr hann jag inte med det idag så jag tänkte göra det imorgon eftersom jag troligtvis kommer vara hemma hela dagen och sen på kvällen ska jag på typ kalas :)
Så när jag har gjort klart pysslet kommer jag ta bilder med systemkameran på både "lövtavlorna" och det andra. Tar inte bilder med systemkameran så ofta vilket är synd eftersom kvalitén blir mycket bättre då men det är så jobbigt att ta upp den och föra över till datorn hela tiden...
Om ni vill kanske jag även kan göra en steg för steg guide till det kommande pysslet?? Får se vad jag hinner och orkar imorgon eftersom jag måste råplugga tyska och hemkunskap!
Puss<3
Gammal bild jag hitta och den passar bra för det spöregnade hela morgonen.

Löv




Plugg på en fredag

Godmorgon- typ :)
Sitter med musik på och försöker lära mig lite hemkunskap. Har ju prov på tisdag... Hatar lärare som lägger prov och läxförhör precis efter lov. Inga planer för idag förutom träning ikväll och sen hem och titta på idol.
Kanske kan fundera ut några roliga inlägg till bloggen eller något. Funderar på att hitta något roligt pyssel, fix lite inspiration från när jag och Linnea pyssla :) Dock är det väldigt svårt att hitta något roligt pyssel som man kan göra utan att behöva åka och handla massa grejer :/
Får se vad det blir av denna dagen iallafall,
puss<3