Bad


I love it

Kom ner till stugan igår efter en dag på heden med mamma. Vi åkte ju ut i 1/16 finalen i A-slutspelet... Nu njuter jag istället av sommaruppehållet och passar på att vara nere på landet. Ska även försöka bli bra på att åka pennyboard :) åkte faktiskt lite igår och det gick ganska bra. Kan bara uppdatera frän mobilen nu när jag är här nere så blir nog inte mycket uppdatering. Kanske till och med mindre än det redan var.
Puss<3


3:e dagen av Gothia

Hej :)
Idag är det 3:e dagen av Gothia cup. Gick upp i tid och åt frukost och fixade mig.
Vi spelade ju även match igår och då vann vi med 3-1 så hittills har det ju gått bra :) Idag är det en ganska avgörande match för om vi ska bli etta eller tvåa i gruppen så vi får ge järnet och hoppas på det bästa.
Vi ska möta ett islänskt lag idag. Gjorde det förra året när jag spelade med 98:orna i mitt gamla lag och vi förlorade så vi får se hur det går idag.
Nu ska jag börja tagga inför match och bara ta det lugnt.
Hörs<3
 

Gothia<3

Hej :)
Om ni inte visste det så är det ju Gothia cup nu. Det är så sjukt mycket folk här i Gbg! Igår var jag och mitt lag på invigning och innan den så spelade vi får första match. Vinst med 5-0 så det var ju en bra start<3
Idag spelar vi nästa match mot en stockholmslag tror jag det var. Dom vann sin match igår med 4-0 så vi får gå in i mathcen med inställningen att det är ett väldigt bra lag.
Tog massa bilder på invigningen igår men vet inte om alla blev bra men ska försöka lägga upp några på bloggen när jag fört över dom till datorn ;)
Ses<3
 

Roligt jobb :)

Hej!
Idag ska jag jobba trots att det är lov och lördag och allt :P det är faktiskt ett roligt jobb så det gör inget. Vi ska nämligen jobba på Sverige-Finland matchen idag. Mitt lag ska bära ut en stor flagga innan matchen börjar. Innan dess ska vi dra bort till Hedén och checka in till gothia.


Match idag :)

Hej :)
Idag är det träningsmatch. Hela denna veckan har vi tränat och tränat inför Gothia cup som börjar nästa vecka.
Ska bli jättekul! Blir ju 3:e året i rad som jag är med i den nu fast detta året är det med ett annat lag.
Ska inte göra något speciellt nu innan matchen. Typ bara slappa och ta det lugnt. 
Det är sjukt varmt idag asså. Klockan är knappt 11 och det är redan 23 grader typ (i solen tror jag det va) och det är helt vindstilla.
Här kommer en bild från England som ni inte sett, puss<3
 

Gissade ni rätt?

Hej :)
Dom flesta av er kunde nog gissa vart jag var igår. Iallafall om ni såg mitt senaste inlägg ;)
Igår var jag iallfall på Sverige-Danmark i EM i damfotboll. Det var jättekul men Sverige kunde varit bättre.
Idag har jag träning klockan fyra och innan dess så ska jag nog bara ta det lite lugnt för man hinner nästan inte träffa någon innan det är dags att äta och så eller åka någonstans. Jag får la se helt enkelt.
Tog en massa bilder igår också som jag kanske lägger upp här någon gång.
Hörs någon gång<3
Här är en bild från min instagram. Vi satt i Camp Sweden (Sveriges hejaklack)!

Sweden!


Så ska det ju inte vara

Hej!
Har precis ätit en god lunch med familjen ute på altanen. Där har jag även tillbringat i stort sett hela denna dagen. Eftersom det är så fint väder så kändes det så trist att sitta inne (som jag gör nu). Till och med när jag spelade Rolercoaster innan satt jag ute med datan, vilket funkade jättebra med en förlängningssladd ;)
Känner att jag tappat lusten för bloggen nu på sommaren. Jag vill ju inte sitta vid datorn hela tiden. Känns mest som att jag bloggar bara för att göra det nu liksom. Så ska det ju inte vara så ni får leva med att uppdateringen nu kanske inte är den bästa. Något inlägg då och då kommer det väl bli men tänker inte sitta inne och skriva fler inlägg om dagen. Att blogga är ju inget tvång utan det är något man väljer själv.
Nu ska jag ut i solen igen och fortsätta läsa i min tidning.
Puss :*
Bild på mig från Amazon World

Woops

Hej :)
Kom ganska nyss hem från en mini-shoppingrunda med Becca. Köpte en Sverige tröja från Team Sportia (en blå) för 79:-.
Vi ska ju gå på Sverige-Danmark med laget på onsdag och ville gärna ha en snygg tröja då. Sedan på Rusta köpte jag en pennyboard! Eller ja... Den är ju inte äkta men iallafall! Jag är inte så bra på att åka sån så jag kände att jag inte behövde en äkta. Fick tips om en sån genom tidningen Frida (alltså att dom hade såna på Rusta för bara 200!). Sen köpte ju Karin en sån när vi var i England så jag fick lite inspiration från henne också.
Fast jag kommer inte åka på den förrän efter Gothia ifall jag typ skulle stuka foten eller något när jag åker, hehe.
Har blivit ganska mycket shopping det senaste men det är ju typ rea överallt här hemma nu :)
Åt precis god lunch/middag med familjen, grillat är alltid gott. Ska snart träffa Becca igen men vet inte vad vi ska göra. Vi får väl se, ses<3
I England är det ju Fish n´chips som gäller ;)
 

Från morgon till kväll

Hej :)
Har varit och tränat idag. Från morgon till kväll.... Haha, nej men iallafall från 10.00-15.00 så ganska länge. Fast vi fick en lunchpaus också. Det var kul men jobbigt för det är så himla varmt ute idag och på tisdag, då vi också ska träna ska det bli varmare! Fast då är det iallafall på kvällen så det kanske ändå inte blir så farligt. Efter träningen duschade jag och min kompis i klubbhuset och sen drog vi och våra mammor och åt på en restaurang här nära. Turkisk/grekisk mat. Gott var det iallafall :)
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och sitta lite vid datorn/tvn och kanske göra något annat.
Imorgon ska jag iallafall vara med Rebecca. Var ju typ 100 år sedan jag träffa henne nu! Nej men vi har iallafall inte setts sen några dagar innan jag åkte iväg till England så det är faktiskt ett tag sen. Skönt att det inte är fotboll imorgon iallafall för resten av veckan som kommer är fylld med massa fotboll. Även om det inte bara är vi som spelar hela tiden. Vårat lag kommer nämligen gå och kolla på Sverige-Danmark på onsdag och på lördag när Sverige möter Finland så kommer vi jobba (bära ut en stor flagga). Dam-EM i fotboll hålls ju här i Sverige i år och några matcher spelas här i Göteborg.
Nu känner jag att detta inlägget blev ganska så långt och kanske lite meningslöst också men jaja.
See ya later<3
Bild från flygplanet

Shoppat!

Hej!
Har varit med familjen och handlat färg och mat. Vi var även inne på mediamarkt. Vi köpte en ny brödrost och avkalkning till vår tassimo. Jag köpte även 2 grejer också :)
Ett spel för 50 kr och iTunes pengar typ.


Aj då

Hejsan
Har åkte på en mindre förkylning eller något. Täppt i näsan är jag iallafall. Inte bra men jag är ändå pigg och har inte ont i halsen eller något så vi kör träning imorgon ändå. Kanske till och med är bättre imorgon?
Idag skulle jag varit med Becca men dom planerna fick jag ställa in. Vill ju inte råka smitta henne.
Så idag blir det att vara hemma igen, kanske se en film eller spela sims eller något. Kanske går ut en stund och läser för att få lite frisk luft.
Hörs senare iallafall, här få ni en bild från England.
 

Hemmadag

Hej :)
Har varit hemma hela dagen och bara tagit det lugnt, hjälpt mamma med lite grejer hemma och så.
Ganska skönt faktiskt. Senare idag kommer mormor och farmor hit och jag ska visa lite bilder från resan och vi ska fika.
Har inte så mycket mer att skriva men här får ni en bild från resan ;)

London, shopping

1. Gummiarmband som det står I <3 London på. Köpte det i en souvenir affär.
3 stycken för 5 £
 
2. En souvenir i kristal från samma affär.
2.99 £
 
3. Ett iPhone skal med en rosa union jack flagga från samma affär som det andra.
6.99 £
 
4. 3 Body shop produkter. Det var 3 för 2.
Mini jordgubbs body butter: 5 £ tror jag
Hallon lip butter: 2 £ tror jag
Läpbalsam: 3 £
(Alltså fick jag lip butter gratis)
 
5. Ett jeans linne från en affär som heter Oasis.
15 £ på rea
 

I love my bed


Sommarrea haul

Hej :)
Idag har jag varit i stan med mamma och shoppat och ätit lunch<3
Hittade lite grejer som jag fick med mig hem. Lite var även på sommarrea så det var nice.
Har gjort ett collage med kläderna jag köpte. Förutom kläder så köpte jag påslakan som matchar en av mina kuddar som jag har i min säng och en skål, hehe x)
1. Ett vitt, jättegulligt linne med volanger. Köpte det i en affär som heter Fanny Michel men vet att det finns på Tessie också (iallafall liknande).
399:-
 
2. Coolt linne som man knyter där nere. Köpte det på Bik Bok och det var på rea.
199 - 50% = ca 100:-
 
3. En kjol med ormmönster. Det är väldigt lång resår så det är supersnyggt att ha ett lite längre linne/t-shirt som går över det. Den är också köpt på Bik Bok på rea.
249 - 70% = 75:-
 
4. Vitt och blått linne från Bik Bok.
299:-
 
Det var allt jag köpte i stan idag. Nu ska jag göra ett collage med det jag köpte i London som antagligen kommer publiceras ikväll eller imorgon. Ska även föra över alla bilder och fixa ihop ett bildspel som kan visas upp för familj/släkt/vänner.
Ses<3

Haul, Amazon world, Godshill och Heathrow

Amazon World:
Det är ett zoo på Isle of Wight. Köpte lite grejer i deras presentshop (även presenter till mina kusiner men dom visar jag inte).
1. Typ en liten plånbok eller vad man nu ska kalla det. Den är rosa med en sjöhäst på.
3.50 £
 
2. Ett matchande pennfack som också är rosa med sjöhästar på.
5.99 £
 
Godshill:
Är en liten by på Isle of Wight med en väldigt känd kyrka och små affärer, fabriksförsäljning av choklad.
Jag köpte choklad men tog inte med den här nu. (Dessutom är det mesta uppätet)
1. Ett armband från en typ mataffär med postkontor i. Ser ut att vara gjort av ett dagisbarn men det är ju gulligt :D
Fick min kompis att köpa ett likadant så vi kunde ha dom som kompisarmband.
50p (ett halvt pund)
 
2. En nyckelring som det står Godshill på. Köpte den i en liten random affär typ.
2.99 £
 
3. Ett regnbågsfärgat suddigum med en bild av ön på och som det står Isle of Wight på. Köpte det i en liten affär bredvid ett vafé/restaurang.
50p
 
4. En plåtask som är rosa och står princess på och i den är det typ mintpastiller/tabletter :)
Den är köpt i samma affär som nyckelringen och jag vet inte vad den kosta.
 
Heathrow:
Det är flygplatsen i London.
1. Ralph Lauren prafymer. Nummer 1, 2, 3 och 4. Dom va i ett paket och det är miniparfymer. Köpte dom i taxfreen på Heathrow.
32 £
 
2. Ett rosa armband som det står Ralph Lauren 2 på. Tillhör parfymen typ. Fick det gratis för att jag köpte dom :)
 
3. En BB cream från Maybeline (den blåa som ni kanske ser) och en foundation borste från Boots.
Borsten: runt 7 £
BB cream: 8 £
 
4. Mentostuggummin :D Köpte dom i taxfreen och vet inte vad dom kosta
 
Köpte även presenter på flygplatsen men visar inte dom ;)
Nu ska jag fixa ett collage med vad jag köpte i London som kommer publiceras imorgon.
Ses<3

Home sweet home

Hej :)
Kom hem vid 22-22.30 igårkväll (svensk tid).
Var ganska trött då men nu är jag iallafall ganska så utvilad. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska alldeles strax packa upp min resväska och sen ska jag och mamma åka och handla mat.
Har precis fixat collage med det jag köpte på Amazon world, Godshill och på Heathrow igår. Har inte tagit med presenter och jag har heller inte gjort ett collage med det jag köpte i London men det kommer i ett eget inlägg senare. Collagen kommer jag att lägga ut någon gång idag (förutom det med grejer från London).
Nu måste jag börja packa upp men jag kommer blogga mer under dagen och allt eftersom kommer jag berätta om hela resan och bomba bloggen med bilder.
Bye<3